Tiny Volumizer minikreppirauta

Volyymirauta

Hinta: 22,90

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tiny Volumizer minirauta soveltuu hyvin tyvi- ja kreppiraudaksi. Sillä voi tehdä koristeosioita tai krepata koko hiukset. Maksimi lämpö 160 astetta. Keraamisten lämpölevyjen koko 70x17 mm, koko raudan pituus 17 cm.

Käyttöohje:
Laite on helppo käyttää, virta vain päälle ja rauta on hetkessä käyttövalmis.
Tyvikohotus:
1. Ota hiuksista n. 2cm paksu ja raudan levyinen suortuva kerrallaan "kohotuskäsittelyyn" aloittaen alhaalta ylöspäin. Yläpuolella olevat hiukset voi kiinnittää klipsillä pois tieltä.
2. Suihkuta lämpösuoja-ainetta hiukan tyveen ja paina kerran suortuvan tyviosaan kreppaus niin hiukset kohoavat ja näyttävät tuuheilta. Ota siihen päälle taas uusi osio jonka käsittelet samalla tavalla.
3. Etene osio kerrallaan, mutta jätä päällimmäiset hiukset käsittelemättä ettei kreppaus tule näkyviin, myöskään aivan alimpia hiuksia ei tarvitse käsitellä.
Kun haluat erityisen kestävän tyvinoston, tee ensin kevyt tupeeraus pohjalle ja aukiharjaus lämpökäsittelyn jälkeen.
Raudalla voi tehdä paljon muutakin, esim. krepata yksittäisiä suortuvia koristeeksi hiuksiin tai krepata koko hiukset.

Tiny
  • Koko: 25 w
  • Takuu: 6 kk

Toimituskulut alkaen 4,95 € (Postipaketti / Smartpost 1-2pv)

Ei varastossa

Maksuton palautusoikeus 14 vuorokautta.

Arvostele tämä tuote

12.07.2017 - Heidi

Toimitus oli harvinaisen ripeä, seuraavana päivänä tilauksesta noudettavana. Itse tuote on hieman hempulan oloinen, mutta hoitaa hommansa aivan kelvollisesti hintaansa nähden. Todella pieni ja kevyt!

Villikiharan vastaus: Vaikka onkin pieni ja kevyt rauta niin silti yksi parhaista tuotteista mitä olemme koskaan myyneet, ei ole ollut minkäänlaisia laatuongelmia vaikka niitä on myyty melkein 1000 kpl.

19.07.2016 -