Four Reasons Take Away Color kestosävyte

KC Professional

Hinta: 11,90

(119,00 € / l)

Määrä: kpl

Four Reasons Take Away Color ammoniakiton ja hajusteeton kestosävyte, kaunis ja eloisa värjäystulos helposti ja nopeasti. Loistava peittokyky, peittää harmaat jopa 70 %:sti.

Eloisa, kuultava ja kiiltävä lopputulos, NPT-teknologian ansiosta väri ei vaurioita hiusta. Täyteläinen ajan myötä kauniisti pehmentyvä lopputulos, suomaisille hiuksille kehitetyt sävyt. Pakkauksessa mukana nokkapullo, hiusväriä 40 ml, kehite 3 % - 60 ml, pari kertakäyttökäsineitä sekä 15 ml värjättyjen hiusten hoitoainetta.

Käyttöohje: Pese hiukset ja pyyhekuivaa kevyesti. Suojaa vaatteet. Suojaa kädet pakkauksessa mukana tulleilla kertakäyttökäsineillä. Avaa kehitepullon korkki ja tyhjennä koko hiusvärituubin sisältö pulloon. Sulje pullo ja sekoita ainesosat voimakkaasti ravistamalla. Avaa pullon levitysnokan korkki välittömästi sekoittamisen jälkeen. 

Värjäämättömien hiusten värjäys: Levitä väri tasaisesti tyvestä latvaan pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 30 min.

Ennestään värjättyjen hiusten sävyttäminen: Levitä väri ensin tyveen, anna vaikuttaa 15 min ja vie loppuväri pituuksiin ja latvoihin ja anna vaikuttaa 15 min. Vaikutusajan päätyttyä hiero hiuksia veden avulla ja huuhtele huolellisesti. Pese hiukset värjättyjen hiusten shampoolla. Pyyhekuivaa hiukset ja levitä pakkauksen mukana tullut hoitoaine kauttaaltaan hiuksiin, anna vaikuttaa 3 min ja huuhtele.

19 sävyä:

 • 1.0 Black velvet - musta
 • 3.0 Coffee Bean - syvä tummanruskea
 • 4.1 Espresso - viileä tummanruskea
 • 4.7 Chocolate Chip - tummanruskea
 • 5.1 Caffé Macchiato - viileä ruskea
 • 5.52 Cherry Tree - mahongin ruskea
 • 5.35 Brownie - lämmin syvä ruskea
 • 6.35 Chocoholic - lämmin ruskea
 • 6.4 Carrot Cake - kuparin ruskea
 • 7.35 Cinnamon Bun - lämmin vaalea ruskea
 • 7.43 Marmelade - kuparin vaalea
 • 7.46R Red Hot Chili - punainen
 • 7.74 Toasted Honey - vaalea kuparinruskea
 • 8.23 Frozen Sand - viileä hiekka
 • 8.3 Honey Bunny - vaalea hunaja
 • 902 Satin Pearl - kirkas vaalea helmiäinen
 • 9.12 Pearly Pastel - vaalea helmiäistuhka
 • 913 Vanilla Sky - kirkkaan vaalea beige
 • 10.01 Ice Ice Blondy - kirkas tuhkanvaalea
Aineosaluettelo:

Take Away Color (ladattava pdf).

Four Reasons
 • Koko: 40+60 ml

Toimituskulut alkaen 5,50 € (Postipaketti / Smartpost 1-2pv)

Toimitusaika 1-2 päivää
Varastossa: 206 kpl

Maksuton palautusoikeus 14 vuorokautta.

Kirjoita arvostelu & voita etuja

21.08.2019 - Katri

Laadukas tuote, jota olen alkanut käyttämään itse värjäykseen. Pidän luonnollisista sävyistä. Omat hiukseni ovat ruskeat ja harmaita on alkanut tulla. Käytän ruskean sävyjä.

01.08.2019 - Laura

Olen aiemmin värjännyt Cinnamon Bunilla ja Toasted Honeylla melko lyhyitä hiuksiani, joita olen nyt saanut kasvatettua leuanmittaiseen polkkaan. Oma hiukseni on kuitenkin noin 8 vaaleusluokkaa ja ennemminkin kellertävää tuhkanvaaleaa, joten tyvikasvu erottuu eri sävyisenä vaikka väri pehmeneekin ajan myötä melko hyvin. Olen laittanut muutaman raidan häivyttämään rajaa, sekä kesä on armotta vaalentanut päällimmäisiä hiuksiani. Kävin kampaajalla pari viikkoa sitten värjäyttämässä (kestosävytteellä) lähemmäs luonnollista väriäni, ja värin oli tarkoitus olla helmiäiseen taittavaa viileää tummaa blondia. Nyt jo huomaan viileyden ja tummuuden kaikkoavan tukastani, tilalle puskee kupari/keltaisuus. Haluaisin ylipäätään tummempaa väriä hiuksiini, noin 6-7 luokkaa, mutta en enää kuparia/punertavaa sävyä joka erottuu liikaa juurikasvusta. Sävy 5.1 vaikuttaa liian tummalle, mutta voisiko siihen sekoittaa jotain toista sävyä ja mikä se olisi jotta lopputulos olisi viileä, vaalea ruskea/tumma blondi?

Villikiharan vastaus: 5.1 on tosiaan aika tumma mutta sitä voit vaalentaa sekoittamalla puolet 8.23 Frozen Sand niin silloin tummuusaste on n. 6-7. Sekoituksessa on tärkeää pitää hapetteen ja värimassan suhde samana, eikä kannata sekoittaa kuin tarvittava määrä sillä sekoitetttu väri ei säily.

08.06.2019 - Emppu

Käytän ice ice blondyä ja on todella hyvä sävyte. Taittaa keltaisesta viileään sävyyn todella hyvin!

29.05.2019 - Krisse

Paras hiusväri. Ja olen kokeillut monia. Ei sotke paikkoja laittaessa, tuoksu mieto ja väri luonnollinen ja peittävä. Hiukset näyttävät värjäyksen jälkeen kiiltäviltä ja terveiltä. Keltaisuuteen/punaisuuteen taipuvaisena käytän ruskeisiin hiuksiini sävyä nro 5.1.

25.05.2019 - Kati

Hyvä tuote, olen siirtynyt käyttämään tätä. Omat hiukseni ovat ruskeat ja nyt alkaneet harmaantumaan. Värjään mielelläni lämpimän ruskeilla sävyillä. Chocoholic sävy on lähellä omaa luonnollista sävyäni ja sopii sen vuoksi minulle hyvin.

24.05.2019 - Hilperi

Cherry Tree todella hyvä tuote. Olen käyttänyt monta vuotta. Teillä on nopea hyvä palvelu.

27.03.2019 - Terhi

Minulla on tummanruskea tyvi, eli oma värini ja aikaisemmin olen värjännyt tuolla mahonginruskealla. Haluaisin saman värisiksi värjätä kuin oma värini. Mikä olisi sopiva sävy noista sävyistä?

Villikiharan vastaus: Noista 3.0 on melko tumma ruskea perusväri, 4.1 on astetta vaaleampi viileä sävy ja 4.7 olisi saman tummuinen hiukan lämmin ruskea. Jos se mahongin ruskea oli riittävän tumma niin sitten 5.1 tai 5.35 joista ensin mainittu on viileä sävy.

25.03.2019 - Kellertävät hiukset

Minulla on kellertävät blondit, joissa niskassa tummaa blondia/vaalean ruskeaa. Vaalentaako jokin näistä blondeista sävyistä tarpeeksi niitä kohtia vai jääkö ne edelleen tummaksi muun hiuksen vaalentuessa vaaleammaksi? Taittaako jokin vaalea kellertävää sävyä kylmemmäksi?

Villikiharan vastaus: Ei pysty vaalentamaan vaaleanruskeaa blondiksi. Take Away Colorin vaalennusteho on maksimissaan 1-2 astetta, eikä sitäkään jos pohja on tumma. Vaalennettua hiukan kellertävää sävyä pystyy taittamaan sävyillä 902, 9.12, 913 ja 10.01. Huomaa että mitä kylmemmän sävyn valitsee, sitä suurempi vaara on että latvoista tulee harmaat.

03.03.2019 - Liisa

Minulla on vaaleanruskeat, punaiseen taittuvat, harmaata jnk verran. Vanhaa väriä ei ollut. Käytin Frozen sand-väriä. Tavoitteena kylmä, vaaleahko ruskea. Tulos mielestäni ok, harmaata väri peitti luonnollisesti. Nyt mietin, mikä sävy toisi tuhkanharmaan, todella kylmän tuloksen? Itsellä punapigmentti ilmeisesti aika vahva.

Villikiharan vastaus: Saadaksesi kylmemmän lopputuloksen voit sekoittaa 8.23:n mukaan n. 30% 10.01 tai sitten 9.12 pelkästään. Voi olla ettei nämä riitä taittamaan punapigmenttiä, kannattaa kokeilla ensin pieneen suortuvaan.

10.12.2018 - Mari

Mulla on tummanruskea tyvi ja vaalennetut latvat. Osa vaaleampaa ja osa oranssinvihahteista. Noin 7-8 väri luokkaa. Haluaisin koko tukan tummanruskeaksi. Millä värillä kannattaisi värjätä, että tukasta tulisi tasavärinen?

Villikiharan vastaus: Valitse sävy samaksi tai tummemmaksi kuin tyvessä niin saat tasavärisen sävyn. Peittävyys tummempaan onnistuu helposti mutta vaalentamaan näillä ei pysty kuin korkeintaan 1-2 astetta.

20.11.2018 - E

30.03.2018 - Muovipartikkeli

Kuinka usein tällä voi värjätä hiukset jos on hius normaalissa kunnossa?

Villikiharan vastaus: Tarpeen mukaan voi värjätä, esim. juurikasvua voi peittää mutta väriä ei kannata tuolloin levittää koko hiukseen vaan ainoastaan tyveen.

29.03.2018 - Muovipartikkeli

Kuinka monta astetta hiusten väriä pystyy muuttamaan? Voiko esim tummentaa useamman asteen verran?

Villikiharan vastaus: Tummentaa voi sävyn mukaan rajoituksetta mutta vaalentaa voi vain 1-2 astetta.

13.03.2018 - Muovipartikkeli

Onko yhtä kestävä lopputulos kuin kestoväreissä? Kuluuko pois vai lähtee vain kasvamalla?

Villikiharan vastaus: Kyllä on, kestosävyte ja kestoväri ovat molemmat hapetevärejä ja monessa tapauksessa miedommalla hapetteella päästään kestävämpään lopputulokseen. Sävy kuluu tai jättää hiukan tyvikasvua, riippuu sävystä ja hiusten kunnosta.

14.10.2017 - M

Milloin tuota Pearly pastel -sävyä saa? :)

Villikiharan vastaus: Arviolta parin viikon kuluttua tilataan lisää niin silloin saa.

20.10.2016 - Tanja

Jos sekoitan 5.1 ja 3.0 värejä keskenään, tuleeko väristä silti viileä?

Villikiharan vastaus: Kyllä tulee, sävy tummenee tuosta 5.1:stä asteen verran jos kumpaakin sekoittaa yhtä paljon.

18.05.2016 - Piipiipii

Ostin sävyn chocolate chip. Katsellessani kuvia siitä netistä huomasin että sillä saa hyvin tumman tuloksen. Haluaisin nyt kuitenkin harmaaseen taittavat vaalean ruskeat hiukset. Onko mahdollista sekoittaa ko. sävyä jonkun toisen värin kanssa saadakseni haluamani tuloksen. Minulla on tällä hetkellä keskiruskeat hiukset.

Villikiharan vastaus: Take Away Color sävyjä voi sekoittaa keskenään mutta ei muita värejä sen kanssa. 10.01 voi sekoittaa sen kanssa 1+1 suhteella niin siitä tulisi noin kuutosen tummuinen mutta huomaa että näillä ei pysty vaalentamaan hiusta jos sinulla on keskiruskeaksi värjätyt hiukset. Mahdollinen tyvikasvu voi vaalentua mutta ei värjätty osa.

27.04.2016 - L

Mietin ice ice blondyn ja vanilla skyn välillä. Voiko värejä sekoittaa keskenään?

Villikiharan vastaus: Kyllä voi sekoittaa.

08.04.2016 - Elina

Minulla on tällä hetkellä keskivaaleat hiukset, tekeekö 913 niihin yhtään muutosta vaaleampaan vai onko ainoa vaihtoehto värinpoisto?

Villikiharan vastaus: Hiuksesi on todennäköisesti värjätty ja värjätyn hiuksen vaaleammaksi värjääminen on aina haasteellista. Take Away Colorissa on 3% hapete joka mahdollistaa 1-2 asteen kirkastuksen riippuen aikaisemmista värikäsittelyistä (haalistunutkin väri on värjättyä hiusta).

08.02.2016 - Salla

Minulla on hiusten latvoissa sekä hopean sävyjä että värinpoiston jäljiltä jääneitä kellertäviä/hieman oranssiin taittavia sävyjä. Saisinko esim. tuolla ice ice blondy -sävyllä tasoitettua värieroja hyvin ja poistettua keltaisuuden?

Villikiharan vastaus: 10.01 ei sinulle käy, hopean sävyt menee todennäkoisesti harmaaksi ja oranssin sävyt eivät vaalene joka vain korostuisi kun latvat harmaantuisi. Paremman lopputuloksen saat sävyllä 913.

14.09.2015 - Heidi

Minulla on keskiruskeat hiukset. Pitääkö hiusta vaalentaa ensin jos haluan punaiset hiukset? Kuinka kauan kestosävyte pysyy päässä?

Villikiharan vastaus: Ei tarvitse vaalentaa ellet halua vaaleampaa punaista kuin oman värin tummus on nyt. Pysyvyys riippuu sävystä, hiuksesta ja sen kunnosta. Sävy haalistuu pesuissa pikkuhiljaa.

10.09.2015 - Sara

Sävyttääkö tuote myös omaa värjäämätöntä hiusta?

Villikiharan vastaus: Kyllä sävyttää, aina parempi mitä vähemmän päällekkäisiä värjäyksiä.

28.08.2015 - Venla

Hei! Kävin kampaajalla ja vaaleisiin hiuksiini laitettiin kahta sävytettä jotta tyvi saatiin häivytettyä. Hiuksista tuli kuitenkin aivan liian tummat. Olen nyt pessyt pariin kertaan syväpudistavalla shampoolla mutta sävytteet eivät vain lähde. Onko apua jos laitan tähän nyt ice ice sävytteen? Vaalentaako se yhtään yleisilmettä? Vai pitäisikö kampaajan sävytteet saada ensin pois? Ja miten??? Help!

Villikiharan vastaus: Syväpuhdistava shampoo ei vaalenna hiusta vaan poistaa muotoilutuotteiden jäämiä. 10.01 voi kirkastaa asteen verran, mutta vaikea sanoa riittääkö se näkemättä hiusta.

27.08.2015 - Lili

Kumpaa väriä suosittelisitte, kun tavoitteena on kastanjanruskeat, punaiseen taittavat hiukset; cherry tree vai carrot cake?

Villikiharan vastaus: Jos tavoitteena kastanjanruskea niin ehkä paras olisi 6.35 niin ei mene liian punaiseksi.

01.07.2015 - kikka

Hei! Ostin sävyjä 6.4 ja 7.46R tarkoituksena sekoittaa näitä keskenään. Hiukseni ovat värjätty noin 6-7 pohjaiseksi punaiseksi, jossa kuparia. Juuri on maantien värinen, 7-8 pohjaa, jossa muutama harmaa. Ongelmana on värin tasaisuus, juuri jää usein vaaleammaksi ja punaisemmaksi kuin latva, vaikka annan värin vaikuttaa latvassa vain 10 min. Minkälainen väri noista ostamistani väristä tulisi ja kuinka saada väri tasaiseksi? Hiukseni ovat melko pitkät...

Villikiharan vastaus: Latvaosaan ei kannata laittaa 6.4 ollenkaan vain tyvikasvuun. Kun olet laittanut tyveen 6.4 niin sen värimassan päälle voi laittaa hiukan 7.46R jotta sävyt tasoittuu. Pituuksiin pelkkä 7.46R.

20.05.2015 - Londi

Minun on oma värini n. 7-asteinen vaaleanruskea, tyvi on vaalennettu ja se on nyt lämmin n.8-tasoinen, pituudet ovat vaalennetut ja raidoitetut 9-10-tasoista tuhkansävyistä vaaleaa. Haluaisin eroon vaalennuskierteestä, mutta en halua tummentaa yleisilmettä liikaa. Kuinka käyttäytyisi väri 7.35 cinnamon bun hiuksissani? Ilmeisesti ei ole vaaraa, että se vetäisi vihreäksi, koska taittosävyt ovat lämpimiä? Mutta tulekoohan lopputuloksesta sitten kuinka lämmin? Tavoitteena olisi oman värin kaltainen sävy, mutta aavistuksen vaaleampana ja eläväisempänä kuin perusmaantie-villasukka-sävy.... Miljoonat kiitokset vastauksesta jo nyt!:)

Villikiharan vastaus: Tyvi tulee 7.35 ja liukuu vaaleaan latvaan n. 8 tummuisena. Jos haluat tasaisen sävyn niin tyveen 7.35 ja vaaleampaan osaan 7.35 ja 6.35 sekoitettuna 1+1.

07.03.2015 - evaeli

Kuinka vaaleaan/tummaan tukkaan Vanilla Sky tarttuu?

Villikiharan vastaus: Vanilla Sky näkyy vain vaaleassa pohjassa koska sillä ei pysty vaalentamaan, ainoastaan kirkastamaan yhden asteen verran.

07.03.2015 - evaeli

Voiko sarjan eri värejä sekoittaa keskenään toisin kuin kestovärejä?

Villikiharan vastaus: Take Away Colorin sävyjä voi sekoittaa keskenään.

05.03.2015 - Nina

Hei! Minulla on platinanvaaleat hiukset. Laitoin niihin Color Maskin sävyä Caramel kokeillakseni miten lämpimämpi sopisi minulle. Voinko käyttää Ice Ice Blondya tuon sävyn poistamiseen? Kiitos!

Villikiharan vastaus: Ice Ice Blondy ei sitä todennäköisesti poista, mutta luulisi että lähtee parissa pesussa. Jos tuntuu kovin tiukkaan tarttuvan niin voit kokeilla jotain syväpuhdistavaa shampoota.

05.02.2015 - päve

Voiko vanilla skyhin sekoittaa 6% hapetteen jos haluaa vähän vaaleammaksi omaa tyveä samalla ku tasoittaa keltasuutta.

Villikiharan vastaus: Kyllä voi sekoittaa. Sekoitussuhde tulee olla silloin 1/1.

01.02.2015 - karma

Tilasin tuota vanilla skytä, pohjaväri on nyt vaalennusaineella vaalennettu ja jäi sellaiseksi oranssin vivahtavaksi, hyvin vähän erottaa oranssia sävyä. Hävittääkö vanilla sky sen oranssin vivahteen? Tuo sävy on ehkä muutaman asteen vaaleampi kun oma väri nyt.

Villikiharan vastaus: Ei taida onnistua 913 täysin kirkastamaan sävyä kun Take Away Color ei pysty vaalentamaan hiusta. 913 on kuitenkin paras vaihtoehto näistä, pohjavärin vain pitäisi olla vaaleampi että saisit kartan mukaisen sävyn.

26.01.2015 - Hämäläinen

Kuinka peittävä tämä on? Uskaltaako laittaa kirkkaanvaalealla raidoitettuun keskivaaleaan tukkaan ilman että "peittää" raidat?

Villikiharan vastaus: Raidat peittyy mutta ajan kanssa todennäköisesti raidat kuultaa läpi.

24.01.2015 - katriinamiu

Minulla on jo valmiiksi muuten platinablondit, mutta latvoista ja hiusrajasta hieman kellertävät. Haluaisin hiuksistani vaan tasaisemman väriset. Mitä sävyä suosittelet?

Villikiharan vastaus: Platinablondiksi ei saa kuin 10.01:llä mutta jos on hiuksissa kuvaamiasi sävyeroja niin on vaara että jo valmiiksi vaaleimmat kohdat vetää harmaaksi.

24.01.2015 - Polly

Saako tuolla kuparin vaalealla "mansikkablondin" vaaleaan tukkaan, tai sekoittamalla jotain sävyjä keskenään?

Villikiharan vastaus: 7.43 tulee vaaleaan tukkaan värikartan mukainen.

19.01.2015 - Kirppu

Värjäsin ja meni ihan keltaiseksi vaaleat hiukset, kumpi väri olisi parempi vanilja vai ice?

Villikiharan vastaus: 913 Vanilla Sky on varmempi valinta koska jos laitat 10.01 niin vaaleimmat kohdat voi vetää harmaaksi, 913 tulee tasaisempi.

16.01.2015 - Triinu

Olen pitänyt vanilla skysta, mutta hiukseni kellastuvat tosi nopeasti. Osaatteko kuvailla minkä värinen melko kirkkaanvaaleasta tukasta tulee jos sekoittaa 5.1 sen 1/5 tuohon vanilla skyihin?

Villikiharan vastaus: Sävystä pitäisi tulla tuhkansävyinen ja tummuudelta n. 7 astetta.

07.01.2015 - Sannna

Värejä voi sekoittaa keskenään? Haluan hieman tummemman/tuhkaisemman sävyn kuin "vanilla sky", mutta mistään ei löydy sopivaa väriä. Millainen lopputulos tulisi, jos vanilla sky:in lisäisi pienen määrän sävyä "cinnamon Bun"? Hakusessa siis hieman "syvempi" sävy.

Villikiharan vastaus: Sävyjä voi sekoittaa mutta 913:een jos sekoittaa 7.35 niin se menee lämpimämmäksi. Noissa ei ole kuin 5.1 jolla voisi taittaa 913:n tuhkaan. Sekoitussuhde voisi olla 1/5 ettei tule liian tumma.

31.12.2014 - marru

Täällä luki aikaisemmin että sävy 913 taittaa keltaisuutta mutta tummentaako tämä pituuksista sävyä mikä on enemmän ice ice blondy sävyä? En tiedä uskallanko ottaa ice ice blondya jos kirkkaan vaalean osiot vetävät harmaaksi.

Villikiharan vastaus: 913 on vain asteenverran tummempi joten ei tummenna merkittävästi. Ice Ice Blondy voi vetää harmaaksi kirkkaan vaaleat osat. 913 on parempi jos osassa hiuksista on keltaisuutta ja osa kirkasta vaaleaa.

28.12.2014 - brown

Olen jo kerran värjännyt hiukseni sävyllä 5.1 blondien hiusten päälle (otin siis värinpoiston ja värjäsin päälle blondilla) ja hiuksista tuli hiukan vihertävät ja sävy oli aavistuksen tummempi mitä halusin, mutta sävy kuitenkin kului pehmeästi juuri oikeanlaiseen sävyyn! Paras hiusväri mitä olen koskaan käyttänyt! Mutta kysymys, voiko tuota 5.1 sekoittaa esimerkiksi sävyyn vanilla sky tai ice ice blondyyn jotta väristä tulisi hieman vaaleampi?

Villikiharan vastaus: Kyllä voi sekoittaa.

09.12.2014 - ansku

Minulla on keltaisuutta noin 10-15 juuressa ja latva on kirkkaan vaalea. Mitä ice ice blondy tekee vaalealla osalle? vetääkö harmaaksi? Juurikasvua on yritetty värjätä kolmeen kertaan ja tulos on keltainen. Minulla on pitkä polkka.

Villikiharan vastaus: 10.01 taittaa tyvessä olevaa keltaisuutta mutta kirkkaan vaalea latva voi vetää harmaaksi. Voit laittaa 10.01 vain tyveen niin sen pitäisi tasoittaa sävyeroa.

23.11.2014 - suski

Minulla on kampaajalla vaalennetut olkapäille ulottuvat hiukset joista hiukan yli puolet ovat Vanilla Sky sävyn lähettyvillä ja juurikasvua noin.10 cm pikkuhiljaa vaalennettu ja ovat tällä hetkellä noin Honey Bunny sävyä. Tasoittaako Ice Ice Blondy tätä eroa vai tarttuuko se enää voimaakkasti vaalennettuun? Hiukseni ovat melko hyvässä kunnossa eivätkä katkeile. Hiukan kuivat kylläkin.

ViIllikiharan vastaus: Jos juurikasvu on 8.3 vastaava niin Ice Ice Blondy ei tasoita täysin 2 asteen eroa mutta sillä voi taittaa keltaisuutta. Tarttuu hyvin vaalennettuun hiukseen.

17.11.2014 -

Kysyisin vielä että onko tuo Vanilla sävy noin vaalea kuin tuossa värikartassa? Googlesta kun katsoo sävyä 913 niin tulee paljon tummempia sävyjä esiin.

Villikiharan vastaus: 913 Vanilla Sky on noin vaalea kuin kuvassa jos laitettu vaaleaan pohjaan, pohjaväri vaikuttaa lopputulokseen.

16.11.2014 - blondaaja

Minulla on nyt kaksi kertaa blondattu oma hiusväri. Voinko laittaa hiuksiini vielä tämän sävytteen taittamaan keltaisuutta? Joko ice tai vanilla. Onko tuo 3% hapete kuinka kova käsittely hiuksille? Kestääkö sävy jopa mahdollisesti kuukauden verran?

Villikiharan vastaus: Kyllä voit taittaa keltaisuutta juuri noilla sävyillä jos hiukset ovat muuten hyvässä kunnossa. 3% ei ole kova käsittely verrattuna esim. vaalennukseen. Kesto riippuu hiusten kunnosta, jos paljon päällekkäisiä käsittelyjä niin kesto voi ollla huonompi.

21.10.2014 - hensutaas

Hei! Tuleeko tolla ice ice blondyllä ihan vaaleet jos on ton honey bunny ja vanilla sky välillä omat hiukset? Kun haluisin ihan kunnolla vaaleet... ja nuo alimmat tummat hiukset kanssa.

Villikiharan vastaus: Tummat hiukset pitää vaalentaa ensin vaalennusaineella jonka jälkeen vasta taitetaan keltaisuus 10.01 sävyllä. 10.01 vaalentaa n. asteen verran.

21.10.2014 - hensu

En oo vielä käyttänyt, joten päätin kysyä. Mulla on semmoset kellertävän vaaleat hiukset eli ton honey bonney ja vanilla sky välillä. Mulla on alimmat hiukset semmoset aika tummat ruskeet ei kuitenkaan ihan tummat mut vaaleet. Värjääkö tää vanilla sky nekin vai pitäskö ottaa ice ice blondy? :/ kestääkö tää yli 2 viikkoo jos pesen vaik 4-5 kertaa viikossa? Kiitti jos vastaatte!

Villikiharan vastaus: 913 ja 10.01 käyvät kumpikin taittamaan keltaisuutta mutta ruskeaa tyvikasvua niillä ei pysty vaalentamaan. Sävy kestää yli 2 viikkoa ajan myötä kauniisti pehmentyen.

13.10.2014 - Dolly

Olen käyttänyt kahta vaaleinta sävyä ja tykännyt tosi paljon. Onko mahdollista tummentaa vaaleita hiuksia esimerkiksi tuolla viileällä ruskealla niin että tulos on järkevän näköinen?

Villikiharan vastaus: Vaaleasta tummaan värjääminen onnistuu aina helpommin ja jos pohja on nyt vaalea niin sävystä pitäisi tulla kartan mukainen.

19.09.2014 - Tummatukka

Tilasin hiljattain sävyn 5.35, oma värini on keskiruskea + muutama harmaa seassa ja tuo väri ei täysin peittänyt tyvikasvua (annoin vaikuttaa 40min). Onko esim. Goldwellin kestosävyte peittävämpi?

Villikiharan vastaus: Goldwellin väri ei ole peittävämpi, siinä on miedompi hapete kuin Take Away Colorissa. Sinun tapauksessa kevytväri ei riitä vaan tarvitaan kestoväri jossa 6% hapete, valitettavasti niitä ei ole myyntipakkauksissa.

17.09.2014 - kdghpsdöh

Voiko väriä käyttää aitohiuspidennykseen?

Villikiharan vastaus: Jos pidennykset ovat värjättäväksi sopivia niin voi käyttää.

13.09.2014 - aileve

Sisältävätkö nuo vaaleat sävytteet peroksidia (vanilla sky, ice ice blondy)?

Villikiharan vastaus: Kaikissa sävyissä on sama kehite 3 % vetyperoksidi. Tuotteen incin voi ladata tuotekuvauksesta.

03.08.2014 - H

Lempivärini ice ice blondy. Toivottavasti tämän tuotanto ei lopu ikinä :)

26.07.2014 - Sinisiipi

Hei, häivyttääkö 913 Vanilla Sky - kirkkaan vaalea beige harmaita pois, mitenkäs tyvikasvu?

Kiitos vastauksesta

Villikiharan vastaus: Kyllä häivyttää mutta ei täydellisesti, parempi harmaiden peitto on tummemmilla sävyillä, 8.3 jo peittää paremmin. Take Away Color värjätyissä hiuksissa ei tule jyrkkää rajaa tyveen hiusten kasvaessa koska sävy pehmenee ajan myötä.

17.07.2014 - sss

Mulla on todella voimakkaasti vaalennetut hiukset joissa on vain häivähdys kellertävyyttä (jota olen taittanut hieman pois hopeashampoolla ja -maskilla). Ajattelin ensin että haluan todella tuhkansävyisen tukan ja tilasin ice ice blonde-sävytteen, mutta nyt tajusin että mun ihonsävyyn ei sovi kovin kylmä sävy vaan enemmän neutraali/lämmin. Kysymys kuuluukin miten tuo vanilla sky -sävy käyttäytyy hyvin vaalennetussa tukassa, tekeekö se kylmemmän beigen lopputuloksen vai vähän lämpimämmän sävyn? En haluaisi että hiukseni kauheasti tummuisivat vaan kaipaan niihin vain vähän enemmän lämpöä.

Villikiharan vastaus: 913 Vanilla Sky tekee vaaleaan pohjaan juuri haluamasi sävyn, hiukan lämpimän vaalean.

11.06.2014 - keltane ja hauras

Hei! Olen vaalentanut hiuksiani viimeisen vuoden aikana useaan kertaan, sillä oma hiusvärini on tummanruskea. Pohjalla oli tietysti myös värjättyä ruskeaa ym. Ohuet hiukseni ovat katkeilleet ja huonossa kunnossa, mutta niissä on myös keltainen sävy, joka ei ole mieleeni. Haluaisin kuitenkin säilyttää vaivoin hankkimani vaalean hiussävyn. Kuinka hellävaraisia nämä sävytteet ovat verrattuna kestoväreihin ja uskaltaako näitä laittaa hiusten katkeamisen pelossa? Tarttuuko sävyte kuivaan hiukseen? Mitä sävyte luultavimmin tekee tai ei tee tummalle juurikasvulleni, vaikuttaako ollenkaan tms.? Voiko näitä sävytteitä käyttää esim. kerran kuukaudessa, kuinka kuluttavaa se on hiuksille? Ja vielä olisi yksi kysymys: Kuinka paljon nämä taittavat keltaisuutta? Tai kaikkein helpoin olisi varmasti kokeilla ja katsoa lopputulosta. Ihanaa kesää Teille!

Villikiharan vastaus: Keltaista pystyy taittamaan 913 ja 10.01 sävyillä aika paljon mutta kumpikaan niistä ei tee mitään tummalle juurikasvulle. Kestosävyte on hellävaraisempi kuin kestoväri koska hapete siinä on 3%, mutta jos hiukset jo nyt katkeilevat niin ei niitä kuntoon saa lisäämällä käsittelyjä vaan suosittelemme hoitamaan hiusta ja leikkauttamaan katkeilevat latvat pois. Sävyn pysyvyys on huonompi ylivärjätyssä hiuksessa. Sävytteitä voi huoletta käyttää kerran kuukaudessa jos hius on kunnossa, mutta vaalentamista sinun tulisi välttää kun kerran hiuksesi ei sitä kestä.

27.05.2014 - redhead before blonde now

Miten ice ice blondya olisi mahdollista tilata? Entä saako sitä jostakin kaupasta/kampaamosta??

Villikiharan vastaus: Ice Ice Blondy on tilapäisesti loppu, tulee lisää arviolta 28 tai 30.5-14. Sitä voi ostaa myös liikkeistämme Jurvasta ja Vaasasta (yhteystiedot).

26.05.2014 -

14.05.2014 - Viivi

Hiuksiini värjättiin juuri vaaleita raitoja, jotka ovat hirveät. Pohjasävyni (oma väri) on lähellä honey bunnyä. Jos värjään cinnamonilla, peittyykö raidat?

Villikiharan vastaus: Kyllä peittyy, voi hiukan kuultaa läpi kirkkaampana raitakohdat mutta sehän vain antaa eloisuutta kampaukseen.

08.05.2014 - Strawberry Blonde

Hei, pääsisikö millään sekoituksella lähelle kuvan hiusten värisävyä?

www.marieclaire.com/cm/marieclaire/images/6w/mcx-lily-cole-light-red-mdn.jpg

Villikiharan vastaus: Ei taida onnistua kotiväreillä kuvan kaltainen sävy.

12.03.2014 - Tinde

Hei, jos kampaaja on laittanut värin 5 ja 6 sekoituksena ja mattana. Mikä olisi näissä teidän väreissä lähinnä tätä sävyä?

Villikiharan vastaus: Silloin lähinnä on 5.1 ellei se ole liian tumma.

02.03.2014 - Mimi

Mitenkähän hyvin tuo Honey Bunny -väri tarttuisi hiukseen joka on suunnilleen tuon cinnamon bun hiusvärin värinen? Vaalentaisiko juuri sen verran että hiukset olisivat enemmän vaaleat/blondit kuin vaaleanruskeat? Aiemmin on värjätty ja hiukset luonnonkiharat.

Villikiharan vastaus: Take Away Color ei vaalenna värjättyä hiusta, mahdollinen värjäämätön juurikasvu ainoastaan vaalenee hiukan.

25.01.2014 - BadHairProblems

Hei, hiuksiani on värjätty moneen kertaan, tällä hetkellä ne ovat tumman ruskeat. Haluaisin saada luonnollisen sävyni takaisin, se on vaaleanruskean/tumman blondin välimaastossa. Onko mahdollista vaalentaa hiuksia 6% vaalennuspesulla, ja sen jälkeen käyttää esim. Honey Bunny -kestosävytettä ja näin päästä lähelle omaa luonnollista hiusväriä? Hiukset ovat tällä hetkellä latvoista melko huonossa kunnossa. En haluaisi kuitenkaan odottaa 1-2 vuotta että normaali hiusvärini kasvaisi takaisin. Mitä te suosittelette tekemään?

Villikiharan vastaus: Vaalentaminen on mahdollista mutta hiusten latvat menisi entistä huonompaan kuntoon. Sinun tapauksessa emme suosittele vaalennusta, ellet sitten leikkauta huonoja latvoja pois.

13.01.2014 - Peppi

Hei! Minulle on laitettu vaaleat raidat hiuksiin noin 5kk sitten eli juurikasvua on jo useampi sentti. Oma väri hiuksissa on tummuusasteeltaan suunnilleen 6. Mikä väri minun kannattaisi valita, jotta saisin koko päästä saman sävyisen tai edes lähelle sitä? :)

Villikiharan vastaus: Voit valita sävyksi lähelle sitä tyvikasvun väriä tai hiukan tummempaa, vaaleammaksi kestosävytteillä ei saa.

11.01.2014 - LolitaV

Minulla on vanhoja raitoja, joissa muutaman sentin tyvikasvu ja jotka halusin itse fiksata. Ostin värinpoistopaketin marketista ja tein tyveen muutaman raidan vanhojen kohdalle. Nyt ne tehdyt raidat ovat keltaoranssit sieltä tyven kohdalta. Mitä minun kannattaisi tehdä että saisin ne yhtä vaaleiksi (tuhkanvaalea) kuin vanhat latvojen raidat?

Villikiharan vastaus: Keltaoranssissa tyvessä on jäänyt vaalennus kesken eikä sitä saa kirkastettua kuin vaalentamalla lisää.

30.12.2013 - evis

Vaalentaako vanilla sky sävyte? Tämän hetkinen värini tuskin astettakaan tummempi. Entä taittaako lievää keltaisuutta?

Villikiharan vastaus: 913 Vanilla Sky vaalentaa n. asteen verran ja taittaa hiukan keltaisuutta.

29.12.2013 - evaeli (taas)

Kuinka hyvin vaaleimmat sävyt (vanilla sky, ice ice blondy) tarttuisivat tuhkaiseen keskivaaleaan? Juurikasvua ajatellen.

Villikiharan vastaus: Kestosävyte ei vaalenna riittävästi vaan ensin tyvi pitää vaalentaa 6% vaalennusaineella ja sävyttää sen jälkeen 10.01 Ice Ice Blondylla.

29.12.2013 - evaeli

Minulla on tällä hetkellä vaalennetut hiukset, vielä jonkin verran kellertävät ja tummuudeltaan ehkä honey bunnyn ja vanilla skyn välimaastoa. Selkeästi siis vaaleat, mutta ei platinat kuitenkaan. Tässä vielä hopeahoitoilen keltaisuutta pois ennen jatkotoimenpiteitä, mutta mietin kuinka hyvin nämä värit värjäävät?

Villikiharan vastaus: Parhaiten keltaisuutta taittaa 10.01 Ice Ice Blondy.

27.12.2013 - omena

Tein hiuksiini värinpoiston Blond for Ever -pakkauksella (6% hapetin) ja värjäsin sen jälkeen Marmelade-sävyllä. Tyvestä tuli aivan ihana, kuvan mukainen väri, mutta pitkät latvani jäivät hieman liian tummiksi. En haluaisi tehdä värinpoistoa uudelleen, joten mitä Te suosittelisitte, jotta saisin latvoihini saman vaalean kuparisen sävyn? Voiko esim. näihin kestosävytteisiin lisätä Blond for Ever vaalennusjauhetta tai hapetinta? Neuvoja kaipailisin kipeästi. Kiitos!

Villikiharan vastaus: Sävytteisiin ei voi sekoittaa vaalennusaineita eikä hapetinta. Kestosävyte ei vaalenna värjättyä hiusta, ainut keino on tehdä vaalennuspesu lämpimällä vedellä ja shampoolla laimennetulla vaalennusaineella ja sen jälkeen sävyttää uudelleen, mutta jos olet sen jo tehnyt niin kannattaa harkita rasittaako hiusta enempää.

09.12.2013 - Anni

Arvaamattomasti käyttäytyvät hyväkuntoiset hiukseni värjäytyivät sävyllä 7.43 Marmelade tummemmiksi kuin oli tarkoitus. Voinko vaalennuspesun jälkeen sekoittaa sävyä 7.43 johonkin vaaleista sävyistä saadakseni kirkkaan vaalean kuparisen värin hiuksiini ja kuinka sävyt 8.3, 913 ja 10.01 yhdessä 7.43 kanssa eroavat toisistaan?

Villikiharan vastaus: Voit sekoittaa 913 ja 7.43 keskenään. 8.3+7.43 ei kirkasta ja 10.01+7.43 voi olla jo liian tuhkansävyinen.

29.11.2013 - Serafiia

Eräs parturi suositteli kyseistä sävytettä käytettäväksi raskausaikana, mikäli haluaa valita turvallisemman värjäysvaihtoehdon. Suositteletteko te tämän tuotteen käyttämistä raskauden aikana? :)

Villikiharan vastaus: Tuote on ammoniakiton ja hajusteeton, joten ainakin sen puolesta voimme suositella.

14.11.2013 - blond

Kauanko sävytteen kesto säilyy?

Villikiharan vastaus: Riippuu hiuksista ja käytetystä sävystä sekä miten usein hiuksia pestään. Pysyvyys on kuitenkin hyvä ja sävy lähtee pois kauniisti pehmentyen.

12.11.2013 - julle

Voiko tällä värjätä kulmakarvat?

Villikiharan vastaus: Millään hiusvärillä ei saa värjätä kulmakarvoja, kulmiin ja ripsiin on omat värinsä.

04.11.2013 -

28.10.2013 - Apua!

Onko tää ihan kestoväri? Kun en saa värjätä hiuksia kestoväreillä, pelkästään niillä jotka lähtee esim.10 pesun jälkeen pois mutta ei taida olla sellaisia jotka tarttuu värjäämättömään hiukseen.

Villikiharan vastaus: Ei ole kestoväri vaan kestosävyte jonka vetyperoksidin vahvuus on 3% kun se kestoväreissä on vahvempaa. Take Away Color sopii värjäämättömään hiukseen mutta sillä ei pysty vaalentamaan hiusta.

08.10.2013 - Nessie

Nii ja vielä piti kysyä että sisältääkö tää niitä PPD yhdisteitä?

Villikiharan vastaus: Se sisältää fenyleedidiamiineja kuten useimmat ns. hapetevärit.

07.10.2013 - Nessie

Kauanko tää tuote kestää hiuksissa? En ole ikinä värjännyt/sävyttänyt hiuksia.

Villikiharan vastaus: Riippuu hiuksista ja käytetystä sävystä sekä miten usein hiuksia pestään. Pysyvyys on kuitenkin hyvä ja sävy lähtee pois kauniisti pehmentyen.

05.10.2013 - ATH

Millä Four Reasonsin (tai jollakin muulla) värillä saisi suunnilleen tämän väriset hiukset, kuitenkin mieluiten luonnonsävyisenä? tinyurl.com/np79sza

Entäpäs sitten hieman tummempi, luonnonsävyisenä tämäkin? tinyurl.com/o2fghyd

Olen aiemmin käyttänyt Four Reasons -värejä ja todennut ne hyviksi, mutta mikäli haluamiani värejä ei Four Reasonsilta löydy, voisitteko suositella jotain muuta? Kiitos!

Villikiharan vastaus: Voit laittaa 7.43 ja 8.3 sekoitettuna 1+1 mutta jos pohjavärisi on kuvia tummempi niin väriä pitää ensin poistaa.

28.09.2013 - anna m.

Ostin värin pari kuukautta sitten, otin ohjeen ulos paketista ja nyt en löydä sitä! Kerrotko tähän lyhyesti, miten käytän, kiitos.

Villikiharan vastaus: Väri ja hapetin sekoitetaan, levitetään massa pestyihin pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 20 min. Vaahdota ensin pienellä vesimäärällä (emulgoiden) ja sitten runsaalla vedellä.

28.09.2013 - Mouru

Värjäystulos on todella hyvä, väri tarttuu joka ikiseen hiukseen. Väri pysyy kauan hyvän näköisenä eikä haalistu niin kuin markettivärit. Ihan lempparituote! Tykkään!

17.09.2013 - Hattiwatti

Jatkokysymys edelliseen: Entä jos sekoitan sävyjä cinnamon bun ja honey bunny ja värjään siis n. 7 asteiset kuparin sävyiset hiukset (itse asiassa aika lähellä tuota marmeladea)... Minkähänlainen lopputulos tuosta voisi tulla? Värjääkö tuo yhdistelmä muuten vaaleaa juurikasvua?

Villikiharan vastaus: 7.35 ja 8.3 yhdessä jättää enemmän kuparia näkyviin, jos haluat kuparia vähentää niin sitten pelkästään 7.35 ja jos taas haluat kuparia lisätä niin sitten 7.43.

Yhdistelmä värjää kyllä juurikasvua mutta kupari kuultaa latvoista enemmän.

16.09.2013 - Hattiwatti

Jos värjään 7 asteiset kuparin sävyiset hiukset sävyllä 7.35 (cinnamon bun), niin peittääkö kuparisuuden kokonaan?

Villikiharan vastaus: Ei peitä, kupari kuultaa hiukan läpi.

11.09.2013 - SM

Minulla on omat hiukset hyvin vaaleat blondit mutta nyt kuitenkin haluaisin vielä vaaleammat ja olen ajatellut sävyä ice ice blondy. Kuinka kauan väri sitten pysyy? Olen ajatellut myös värjätä muutaman lisäkkeen paksuntamaan tukkaani. Tarttuukohan väri niihin miten hyvin? Ajattelen siksi tätä sävytettä koska minulla on herkkä hiuspohja enkä välttämättä voi käyttää voimakkaita hiusvärejä.

Villikiharan vastaus: 10.01 Ice Ice Blondy taittaa vaaleista hiuksista keltaisuutta pois, joten sävy näyttää kirkkaammalta ja vaaleammalta. Sävyn pysyvyyteen vaikuttaa hiusten kunto ja pesukerrat. Lisäkkeitä on erilaisia eikä värin pysyvyyttä voi tietää kuin kokeilemalla. Lisäkkeisiin sopii ehkä paremmin sävyttävät hoitoaineet.

06.09.2013 - Sari

Edelliseen jatko kysymys:

Mitenhän sitä kannattais miksata ettei tulis kovin punertavuutta, 1/2 cinnamon bun ja 1 vanilla sky?

Villikiharan vastaus: Voit laittaa saman verran molempia niin tulee lämmin sävy. Tummennettaessa parempi niin, ettei ainakaan ala vihertämään.

06.09.2013 - Sari

Onko kukaan kokeillut sekoittaa väriä Cinnamon bun & Vanilla Sky?

Mitähän tuo sanois kirkkaan vaaleeseen tukkaan, jos tahtois vähän luonnollisemman tummemman sävyn..? kiitän vastauksesta :))

Villikiharan vastaus: Siitä tulee 8.3:n tummuusasteinen mutta hieman punertava.

17.08.2013 - Anni

Jos hiukset on värjätty tuollaisiksi Marmelade-värisiksi kampaajalla, niin voiko tuotteella pitää haalistuvan värin kirkkaana ilman että hiukset värjäytyvät yhtään tummemmiksi?

Villikiharan vastaus: Kyllä voi, 7.43 Marmelade ei tummenna väriä jos sävy on ollut sama kampaajan jälkeen.

26.07.2013 - essi

Minkä vahvuisia hapetteita väreissä on?

Villikiharan vastaus: Hapetteen vahvuus on 3% kaikissa sävyissä.

08.07.2013 - Juurikasvu

Kuinka pian kestosävytteen jälkeen voi laittaa kestoväriä? Ei peittänytkään juurikasvua...

Villikiharan vastaus: Voit laittaa vaikka heti. Voisit laittaa kestoväriä vain juureen jos se sävyte ei ole siihen tarttunut.

17.06.2013 - Lallukka

Kysymys kuuluu että jos tämänhetkinen vaalennettu hiustenväri on tota vanilla sky ja ice ice blondyn luokkaa (tai ehkä siltä väliltä, ja tavoitteena olisi enempi tuollainen 8.3 honey bunny, niin toimisiko se lämmin hunajan vaalea tummentamaan ja lisäämään lämpöä ilman vaurioittamista ja minkäänsorttista vaalentamista?

Villikiharan vastaus: Vaalennettua osaa saat sillä tummennettua mutta mahdollista tummaa juurikasvua ei sillä pysty vaalentamaan. Take Away Colorissa on mieto hapetin eikä se vahingoita hiuksia.

16.06.2013 - Minna Eveliina

Minulla on oma maantien harmaanruskea väri hiuksissa ja on värjätty aika tummanruskealla reilut 2 kk sitten mutta haluaisin hyvän intensiivisen tummanruskean sävyn jossa voisi olla lämpöä eli punaisuuttakin. Onko ruskea mahongin sävyinen kuinka punainen? Ja millainen olisi kuparin ruskea? Varmaan ehkä liian vaalea...? Olen kyllä aina pitänyt kuparin sävyistä ja olisi kiva että olisi muutakin kuin pelkkä tavallinen ruskea. Se on liian pliisu minulle. Onko neuvoja?

Villikiharan vastaus: Jos värisi on nyt tumma niin voit laittaa rohkeasti punaistakin se ei näy tummassa pohjassa kovin voimakkaana, mutta jos on juurikasvua niin siinä punaisuus erottuu voimakkaammin. Tyvi pitäisi erotella värjäyksessä ja sekoittaa siihen tummempaa mukaan että saat tasaisen lopputuloksen.

14.06.2013 - hmmmm

Mulla on platinanvaaleat hiukset ja haluaisin niitä hiukan luonnollisemman väriseksi. Kaupan vaaleat värit (10.0) ei tarttunut kuin tyveen ja hiusten latvat katkesivat. Millä KC sävyllä värjäisin hiukseni hiusten olematta keltaiset ja vaurioitumatta enempää?

Villikiharan vastaus: Voisit laittaa 913 Vanilla Sky.

30.03.2013 -

28.03.2013 - Diiduska

Olen tykännyt käyttää tätä väriä, kun minulla oli vaalennettu hius. Nyt olen kasvattanut omaa tummaa väriäni (aavistuksen kultainen-maantienruskea) takaisin. Saakohan näillä kirkastettua väriä yhtään ja mitä suosittelette, kun haluan vaaleampaan suuntaan hiuksiani hellävaraisesti? Kiitos!

Villikiharan vastaus: Saa kirkastettua n. asteen vaaleammaksi. Sinulle voisi sopia 913 Vanilla Sky - Kirkkaan vaalea beige. Vaikutusaikaa kannattaa pidentää +15 min.

23.01.2013 - Mirka

Tosi hyvä väri! Ei mitään allergioita, vaikka normaaleista väreistä tulee kutinaa yms. Haalistuu todella hitaasti :)

16.11.2012 - Äippä-78

Ensimmäinen vaalentava hiusväri minulle joka ei jättänyt hiuksia keltaiseksi.

15.11.2012 - Keltiäinen

Onnistuuko Ice Ice Blondella saamaan keltaisen värin pois hiuksista? Hiuksissani oli punainen kevytväri ja sen jälkeen laitoin värinpoiston ja hiukset olivat keltaiset. Tämän jälkeen värjäsin Syossin vaaleimmalla sävyllä ja keltaisuus on ja pysyy. Ostin myös matrixin So Silver hopeashampoon ja olen pessyt sillä kymmenisen kertaa ja jättänyt värin päähän 3-10 minuutiksi ja keltainen väri on ja pysyy. Oma hiustenväri on beigen/tuhkanvaalea ja tahdon sen takaisin. Kiitos jo vastauksesta!

Villikiharan vastaus: Voisi olla parempi kokeilla sävyä 913 Vanilla Sky - Kirkkaan vaalea beige, se voisi taittaa keltaisuutta vaaleaan beigeen.

15.11.2012 - noobi

Mietinpähän vaan, kun ajattelin laittaa muutaman hassun raidan hiuksiini, joten väriä ei mene paljoa. Mutta säilyykö se väri tuubissaan sitten kuukauden tai parin päähän?

Villikiharan vastaus: Säilyy kun et sekoita ylimääräistä väriä ja hapetetta yhteen.

12.11.2012 - värjääjä

Eli ensin värinpoisto ja sitte blondaus niin sitten oltais jo lähempänä tätä iceice blondee?

Villikiharan vastaus: Tarkkaa ohjetta hiuksia näkemättä on mahdotonta antaa, varsinkaan kun emme tiedä mitä sinne olet aiemmin laittanut, onko hiusten tyvi erivärinen, onko ruskea värjätty vai oma värisi... Jos hiuksesi on värjätty ruskeaksi niin sitä on vaikea pois saada niin hyvin että saisit kauniin vaalean sävyn. Sinuna olisin kuitenkin varovainen noiden värinpoistojen ja vaalennuksien kanssa, aiemmin kirjoitit että kerran on värinpoisto ja vaalennus jo tehty, jos vielä teet molemmat niin voi olla että hiukset ei sitä enää kestä.

13.11.2012 - roosp

Olen nyt ollut monta vuotta värjäämättä hiuksiani ja tällä hetkellä minulla on täysin oma väri. Olen kuitenkin pitkään haaveillut kuparin ruskeasta väristä, joka olisi kuitenkin hyvin luonnollisen näköinen. Hiukseni ovat ehkä hieman lämpimän ruskean väriset, joissa on luonnostaan punapigmenttiä. En haluaisi värjätä kestovärillä, joten sopisiko KC Professional - Four Reasons Take Away Colorin sävy 6.4 minulle?

Villikiharan vastaus: 6.4 Carrot Cake kuparin ruskea sopii varmasti hyvin. Take Away Colorin mieto hapetin ei pitäisi tuoda punapigmenttiäsi liikaa esille, joten on varmasti parempikin vaihtoehto kuin kestovärit.

13.11.2012 - tittaa

Värjättyäni kyseisellä ice ice blondella / tuhkanvaalealla väristä tuli alussa todella tumman harmaat. Pahin mikä tässä värissä oli se että tyvi ei värjäytynyt ja se muuttui ruskeaksi. Luulin että väri olisi ollut vaaleampi ja että se olisi värjännyt tyvenikin kokonaan. Alussa petyin väriin mutta käytettyäni samaan sarjaan kuuluvaa silver shampoota hiusteni väri muuttui vaalean blondiksi. Nyt olen tyytyväinen väriin, paitsi tyveeni. Ja kysymykseni on se että värjäytyykö tyveni jos värjään uudestaan samalla ice ice blondylla? Vai pitääkö minun värjätä jollakin muulla värillä? Ja miltä loppu tulos näyttäisi kun hiukseni ovatkin nyt blondit eivätkä tuhkan vaaleat.

Villikiharan vastaus: Ilmeisesti hiuksissasi on latvaosa selvästi vaaleampi kuin tyvi joko värjäyksistä tai auringosta johtuen eikä Take Away Colorin mieto hapete riitä vaalentamaan tyveä vaan siihen tarvitaan kestoväri.

12.11.2012 - värjääjä

Minulla on nyt tällaiset ei vaaleat eikä nyt oikein tummat ruskeat hiukset, kerran on värinpoisto ja vaalennus tehty ja ajattelin tuota \"ice ice blondy\" väriä. Onko riittävä jos teen vain värinpoiston ja minkä värinen olisi lopputulos?

Villikiharan vastaus: Four Reasons Take Away Color on kestosävyte, eikä sillä pysty vaalentamaan hiusta kuin 1/2-1 astetta, tummentamaan kyllä pystyy. 10.01 Ice Ice Blondy sävyttää jo vaaleita hiuksia tuhkanvaaleaksi mutta jos hiustesi väri on nyt vaaleanruskea niin et sillä ilman vaalennusta saa kirkasta vaaleaa sävyä.