ALE 60 %
  • Stargazer pigmenttiväri
  • Värikartta

StarGazer Pigmenttiväri

Hinta: 5,20 12,90 € Voimassa: Toistaiseksi

(74,29 € / l)

Määrä: kpl

Käyttövalmis ammoniakiton pigmenttiväri shokkivärjäyksiin ja -raitoihin. Voit käyttää sellaisenaan tai sekoittaa käyttämääsi hiusväriin. Paras ja kestävin tulos saadaan, kun pohja on vaalennettu. Kesto keskimäärin 5-10 pesua. Värimalli kuvassa suuntaa antava. Värin tummuus vaihtelee omien hiusten tummuuden mukaan.

Pakkaus sisältää suojakäsineet.

Käyttö:

- Pese hiukset shampoolla (älä käytä hoitavaa shampoota eikä hoitoainetta), pyyhekuivaa hiukset.

- Leikkaa nokkapullon kärki saksilla auki ja levitä värimassaa haluamaasi kohtaan hiuksiin.

- Anna värin vaikuttaa 15-30 min, huuhtele hyvin.

- Huomioi että lopputulokseen vaikuttaa hiusten oma pohjaväri sekä kaikki vanhat värjäykset vaikka olisivatkin jo haalistuneet. Suosittelemme tekemään koevärjäyksen pieneen suortuvaan johonkin näkymättömään kohtaan.

Aineosaluettelo:

Stargazer (ladattava pdf).

Stargazer
  • Koko: 70 ml

Toimituskulut alkaen 5,50 € (Postipaketti / Smartpost 1-2pv)

Toimitusaika 1-2 päivää
Varastossa: 4 kpl

Maksuton palautusoikeus 14 vuorokautta.

Arvostele tämä tuote

10.10.2014 - Iitu

Pystyykö sävyllä violet tai purple taittamaan keltaisuutta pois vaalennetusta hiuksesta laimentamalla sitä hoitoaineen sekaan? Mikäli voi, kumpi sävy on keltaisuuden poistoon parempi?

Villikiharan vastaus: Emme ole kokeilleet mutta ei kai siinä mitään estettä ole. Helpompi olisi kuitenkin käyttää sävyttävää hoitoainetta ja jos esim. Color Maskin Silver ei riitä niin sen joukkoon voi sekoittaa hieman violettia suoraväriä.

06.03.2014 - maikki

Kuinka kauan avattu pakkaus säilyy käyttökelpoisena?

Villikiharan vastaus: Pigmenttiväreissä ei ole hapetinta joten ne säilyy vaikka on avattukin kunhan sulkee korkin käytön jälkeen.

23.11.2013 - väriä!

Jos on aika vaalean ruskeat hiukset niin jos laittaa tuota räikeämpää punaista niin näkyykö se yhtään? Kun en saa värjätä kestoväreillä..

Villikiharan vastaus: Golden Flame saa vaaleanruskeat hiukset punertamaan muttei tule yhtä kirkkaaksi kuin värikartassa ellei vaalenna ensin.

27.10.2013 - help!

Eli tämä on siis vaikutukseltaan enemmän kestosävytteen tapainen? Miettinyt tässä vaihtoehtoja, mitä tehdä omille hiuksille kun ei vaan viitsisi koko ajan vaalentaa ja vaalentaa ja "tappaa" kokonaan hiuksia.. ideoita?

Villikiharan vastaus: Ei, kestosävytteeseen sekoitetaan hapetin jota tässä ei ole. Suoravärillä eikä kestosävytteellä ei kummallakaan voi vaalentaa hiusta, siihen tarvitaan kestoväri tai vaalennusaine.

27.10.2013 - help!

Mikä ero tällä tuotteella on normaaliin väriaineeseen? Ajattelin vain kun itselläni on blondaus prosessi menossa niin voinko ostaa esim. tästä värin "white" ja levittää kokonaan hiuksiini? Vai kannattaako vain jatkaa normaaleilla vaalennusaineilla? Vai onko tämä tarkoitettu lähinnä vain shokeeraaville raidoille? Kumpi vaurioittaa hiusta enemmän?

Villikiharan vastaus: Stargazer on niin sanottu suoraväri, eli siinä ei ole lainkaan hapetinta eikä se sellaisenaan vaalenna hiusta. White näkyy ainoastaan vaalealla pohjalla ja sopiikin erinomaisesti taittamaan keltaisuutta vaalennetuista hiuksista. Suoravärit eivät vaurioita hiusta ja niitä voi käyttää kokopäähän tai raitoina.

24.08.2013 - ipla