Sim SensiDO Match suoraväri

  • Koko: 125 ml

Varastossa: 108 kpl

Hinta: 13,90

(111,20 € / l)

Määrä: kpl

Intensiivinen suoraväri joka hoitaa, kosteuttaa ja rakennepaikkaava hiusta. Raikkaat, rohkeat ja eloisat sävyt on laveerattavissa juuri sellaisiksi kuin haluat.

Kaikkia Sim SensiDO Match -suoraväripigmenttejä voi sekoittaa keskenään. Värjääminen on helppoa, voidemaisen koostumuksen ansiosta väri on helppo levittää tasaisesti hiuksiin. Mukana myös kolme neonsävyä, jotka hohtavat UV-valossa.

  • Tuote on hajusteeton ja vegaaninen.
  • Sopii kaikille hiustyypeille.
  • Sisältää lämpö- ja UV-suojan.
  • Tuotteet eivät sisällä ppd:tä eikä ammoniakkia.

Kuinka laveeraan?

  • Sekoita Clear-laveeraajan joukkoon suoraväripigmenttiä pieni määrä kerrallaan, kunnes olet saavuttanut haluamasi sävyn.
  • Mitä enemmän valkoista Clear-laveeraajaa käytät, sen vaaleampi ja haaleampi lopputulos on.
  • Vaaleiden pastellisävyjen aikaansaamiseksi hiusten tulee olla puhtaan vaaleat, jotta lopputulos olisi toivotunlainen.

Käyttö: Levitä tasaisesti pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 10-20 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Huom! Käytä suojakäsineitä, suojaa vaatteet ja vältä värin leviäminen iholle. Saattaa päästää märkänä väriä pyyhkeeseen / lakanoihin.

Sävyt

Blackout 
Erityisen intensiivinen musta suoraväri syventää ja ylläpitää tummien hiusten sävyä ja antaa upean kiillon hiuksiin. 

Caramel Copper
Luonnollisen pehmeä kuparin sävy, jolla värjäät keskivaaleista vaaleisiin hiuksiin. 

Classy Red
Viileän punainen suoraväri. Luo pastellin vaaleanpunainen sävy lisäämällä pieni määrä kerrallaan suoraväriä Clear-laveeraajan joukkoon.

Coffee
Viileän ruskea suoraväri, jolla värjäät ja ylläpidät kylmän vivahteikasta sävyä hiuksissa.

Electric Violet
Intensiivinen violetti suoraväri, jolla värjäät ja ylläpidät kylmän vivahteikkaita sävyjä hiuksissa. Luo kauniit laventelin sävyt lisäämällä suoraväriä pieni määrä kerrallaan Clear-laveeraajan joukkoon.

Mermaid
Intensiivinen turkoosi shokkiväri, jolla värjäät ja ylläpidät turkooseja sävyjä hiuksissa. 

Midnight Blue
Erityisen intensiivinen, upea sininen shokkiväri. Laveeraa pastelliset sävyt, kuten baby blue tai trendikäs denim, lisäämällä suoraväriä Clear-laveeraajan joukkoon.

Platinum
Intensiivisen viileä suoraväri, jolla värjäät ja ylläpidät kylmän vivahteikasta sävyä hiuksissa. Neutraloi ei-toivottuja lämpimiä sävyjä. Halutessasi pehmeämmän taiton, laveeraa sävyä Clear-laveeralla.

Smokey
Tummanharmaa suoraväri, jota laveeraamalla luot kauniit grafiitin harmaan vivahteet.

Fireball [neon]
UV-valossa hehkuva neonoranssi sävy. 

Hello Banana [neon]
UV-valossa hehkuva neonkeltainen sävy. 

Unicorn Pink [neon]
UV-valossa hehkuva neonpinkki sävy. Laveeraa pastelliset baby pink sävyt lisäämällä suoraväriä Clear-laveeraajan joukkoon.

Clear [white base]
Väritön voidemainen laveeraaja. Luo upeat pastellisävyt intesiivisävyistä SensiDO Match Clear -laveerajan avulla.

Aineosaluettelo:

Sensido Match (ladattava pdf).

Sim
  • Koko: 125 ml

Toimituskulut alkaen 5,60 € (Postipaketti / Smartpost 1-2pv)

Toimitusaika 1-2 päivää

Maksuton palautusoikeus 14 vuorokautta.

Kirjoita arvostelu & voita etuja

16.09.2020 - Rebekka

Vuosia olen värjännyt hiuksia suoraväreillä, useilta eri valmistajilta. Tämä on ensimmäinen joka pysyy ilahduttavan hyvin hiuksissa! Kirkas ja kiiltävä väri hiuksissa. Riittoisa myös! Suosittelen

20.08.2020 - Maikku

Helpompi levittää, jos lisää pienen tipan vettä. Hiuksissa electric violet pysyy ihan ok, haalistuu kauniin sinertäväksi.

06.08.2020 - Turkoosi80

Hyvä tuote. Itse olen sekoittanut myös Herman's suoravärin kanssa ja lopputulos on ollut odotetunlainen.

29.06.2020 - Hertta

Erittäin hyvä tuote! Kampaajalla hiukseni on värjätty Fireballilla ja ilahduin, että niitä voi ostaa myös suoraan kotiin. Helppo levittää, suojakäsineet kannattaa silti olla, ei värjännyt kuitenkaan koko kylppäriä. Tuubi riitti kahteen värjäyskertaan (puolipitkät hiukset), joskin toiseen käyttöön sitä oli vähemmän. Seuraavalla kerralla aion sekoittaa punaisen kanssa.

06.05.2020 - Punapää

Punainen väri oli juuri niin punainen kuin pitääkin! Yksi tuubi ei vaan riittänyt pitkiin hiuksiini, kun on sen verran pikku putkilo. Ensi kerralla tiedän tilata kaksi. Koostumus on kiva ja aine oli helppo levittää! Vaalensin juurikasvun, koska oma hius on tosi tumma ja sainkin aivan huikean ihanan punaisen pään.

05.05.2020 - Banaanikarkki

Punainen toi hyvin hiusvärin sävyä esille, harmi vaan että tuubi on aika pieni. Varsinki kun mulla on pitkä ja paksu tukka, meni koko puteli kerralla ja piti jatkaa sävyttävällä hoitoaineella että sai varmasti kaikki hiukset käsiteltyä. Helppo käyttää, ja suosittelen itse kuivaan tukkaan, koska ainakin omaan hiuslaatuun tarttuu paremmin. Itselläni siis luonnonkihara, paksu, karhea tukka.

18.03.2020 - Pike

Käytän suoraväriä koska säästän hiuksiani, mutta haluan kuitenkin raikastaa niitä. Tämä on juuri oivallinen tuote siihen, ja helppokäyttöinen, sekä edullinen.

Tuotteet toimitettiin nopeasti.

11.03.2020 - PinkLady86

Unicorn Pink on mun sävy ja väri oli just niin ihanan pinkki kun oon haaveillu! Tosin ei tarttunut joka kohtaan, vaikka pidin päässä ainaki 45min. Tiedä sit tarttuisko kuivaan hiukseen paremmin? Ei aiheuttanut mitään oireita, olen allerginen. Melko riittoisakin tuubi oli. Hiukset oli käsittelyn jälkeen kiiltävät ja hyväkuntoisen näköiset.

Villikiharan vastaus: Kiva kuulla että väristä tuli halutunlainen. Massan voi levittää myös kuiviin hiuksiin, en kyllä osaa sanoa vaikuttaako tarttumiseen. Värimassaa tulee levittää tarpeeksi paljon ja ennen kaikkea tasaisesti ettei laikkuja jäisi. Harvalla kammalla on hyvä tasoittaa massa lopuksi.

24.11.2019 - ML

Tuote on super hyvä ja helppo käyttää. Kaunis sävy. Märät hiukset ei ole värjännyt pyyhettä/ tyynyliinaa. Huom! ei peitä harmaita hiuksia.

26.10.2019 - Micu

Tarvitsee olla varmaan tosi vaaleat hiukset, itsellä tumman vaaleat eikä tarttunut juuri ollenkaan, tiedä sitten jos pitäisi kauemmin, itse pidin n. 25 minuuttia.

Villikiharan vastaus: Arvasit ihan oikein, tilaamasi Platinum sävy vaatiin vaalean / vaalennetun pohjan. Suoraväreillä ei pysty vaalentamaan hiusta.

26.05.2019 - lusi

Caramel copper on minun oikea sävy. Helppo käyttää ja hyvä tulos!