Sim Sensido Match värihoitoaine

Hinta: 10,90

(72,67 € / l)

Määrä: kpl

Sensido Match on ammoniakiton värihoitoaine, joka lisää hiukseen kiiltoa, parantaa sävyä ja sävyn intensiteettiä. Hiusta vahingoittamaton koostumus uudistaa sävyä värikäsittelyiden välillä.

Viimeinen erä, Sensido Match valmistus on lopetettu.

Käyttö: Levitä kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhtele. Värjäystulos kestää 6-8 pesua.

  • Pearl, hiekkainen vaalea sävy joka soveltuu vaaleasta keskivaaleaan hiukseen. Raikastaa värisävyä ja lisää kiiltoa.

  • Platinum, viileä hopea sävy vaaleaan tai harmaaseen hiukseen. Raikastaa väriä, poistaa keltaisuutta sekä lisää värin kiiltoa ja elinvoimaa.

  • Licorice, syvä sinimusta sävy tummanruskeisiin ja mustiin hiuksiin. Saa aikaan intensiivisen kiillon ja lisää tummiin värisävyihin syvyyttä ja ulottuvuutta.

  • Indigo, voimakas violetti sävy tummiin hiuksiin. Säilyttää hiusvärin vivahteikkaana, kiiltävänä ja elinvoimaisena.

  • Magenta, vahva vaaleanpunainen sävy, joka tuo raikkautta ja voimakkuutta pinkkiin hiukseen.

  • Tangelo, intensiivinen oranssi sävy kuparinsävyiseen hiukseen. Uudistaa sävyä ja kiiltoa. Vaaleanruskeissa hiuksissa lisää hiusten lämmintä sävyä.

  • Scarlet, kirkas punainen voimakkaan punasävyiseen hiukseen. Lisää elinvoimaa ja raikastaa sävyä. Voidaan käyttää sävytteenä myös vaaleampiin hiuksiin.

  • Chocolate, voimakas ruskea sävy tummiin ja keskiruskeisiin hiuksiin. Raikastaa ruskeaa sävyä ja lisää värin syvyyttä.

Aineosaluettelo:

Sensido Match sävyttävä hoito (ladattava pdf-tiedosto).

Sim
  • Koko: 150 ml

Toimituskulut alkaen 4,95 € (Postipaketti / Smartpost 1-2pv)

Toimitusaika 1-2 päivää
Varastossa: 8 kpl

Maksuton palautusoikeus 14 vuorokautta.

Arvostele tämä tuote

02.04.2018 - Muovipartikkeli

Sopiiko tummanruskeaan hiukseen paremmin Chocolate vai Licorice? Ja taittuuko tuo musta sävy harmaaksi kun alkaa haalistua?

Villikiharan vastaus: Chocolate sopii tummiin ja keskiruskeisiin hiuksiin, jos hius lähempänä mustaa niin sitten Licorice. Näitä voi myös sekoittaa keskenään jos haluaa sävyn noiden kahden väliin.

13.03.2018 - Muovipartikkeli

Onko sensiDo match samantyyppinen kuin colormaskit?

Villikiharan vastaus: On, molemmat ovat sävyttäviä hoitoaineita.

24.09.2014 - Krisse

Hiukseni on värjätty SimSensiDO-tuotteella, haluaisin pidentää seur. käsittelyaikaa. Auttaako värihoitoaine häivyttämään/peittämään harmaita hiuksia hiusjuuressa, muuten kun väri vielä suht hyvä?

Villikiharan vastaus: Sensido Match tarttuu parhaiten värjättyyn hiukseen kirkastaen sävyn vastavärjätyn näköiseksi. Tyvikasvun harmaita se ei peitä.

02.06.2014 - Dagga

Pystyykö Sim Sendsido Match värihoitoainetta ja suoraväriä sekoittamaan keskenään? Esim. Tangeloa ja voimakasta pinkkiä siten, että väristä tulisi persikkaisen vaaleanpunainen?

Villikiharan vastaus: Suoravärit ja sävyttävät hoidot on ihan eri tuotteita eikä niitä voi sekoittaa.

02.04.2014 -

25.03.2014 - UUUU

Uskaltaisiko tätä kokeilla henna-värjäyksen päälle?

Villikiharan vastaus: Sensido Match on sävyttävä hoitoaine, joten ei pitäisi olla mitään estettä käyttää hennavärin kanssa.

12.10.2013 - väri elämään

Kumman hoitoaineista ajattelisitte tarttuvan paremmin värjäämättömiin hiuksiin edes jonkin verran Color Mask KC Professional vai Sim Sensido Match värihoitoaine?

En haluaisi värjätä, haluaisin vain värin joka lähtee enintään 8 pesun jälkeen haalistumaan. Jos nuo ei toimi onko mitään väriä joka lähtee pois mutta värjää hiukset hyvin?

Villikiharan vastaus: Kumpikin on tarkoitettu värin ylläpitoon eikä tartu tasaisesti värjäämättömiin hiuksiin. Jos hiuksesi ovat huokoiset niin silloin molemmat tarttuvat jonkin verran, mutta jos ne ovat ihan terveet niin sävy ei tartu välttämättä yhtään, se selviää vain kokeilemalla. Parhaan tuloksen saisit kestosävytteillä ja sitä sitten ylläpitäisit värihoidoilla.

30.08.2013 - Leena

Olen allerginen hiusväreille, voinko käyttää silti tätä tuotetta?

Villikiharan vastaus: Sävyttävissä hoidoissa on eri ainesosat kuin väreissä, joten uskoisin että voit käyttää mutta emme voi luvata varmasti ellemme tiedä tarkkaan mille olet allerginen. Laita meille sähköpostilla mille olet allerginen niin varmistamme asian Simin kemistiltä.

15.06.2013 - Kikka

Sävyttääkö tuote värjäämätöntä hiusta yhtään?

Villikiharan vastaus: Kyllä sävyttää mutta tulos ei ole paras mahdollinen koska tuote on tarkoitettu värjätyille hiuksille sävyn ylläpitoon. Sensido Match ei todennäköisesti tartu käsittelemättömien hiusten tyviosaan yhtä hyvin kuin hauraampaan latvaosaan.

02.04.2013 - Imbe

Voiko tuotteita sekoittaa keskenään?

Villikiharan vastaus: Kyllä voi.