Postilakko alkoi 11.11.2019

{image:text}

Postinkulkua vaikeuttava Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n lakko alkoi maanantaina 11.11. Arviot lakon vaikutuksista täsmentyvät päivittäin. Toisen lakkopäivän jälkeen näyttäisi suurin osa meiltä lähetetyistä paketeista kulkevan normaalisti ja 1-2 päivän viive näyttäisi tulevan pieneen osaan lähetyksistä. Lähetämme vain paketteja joihin lakko ei Postin tiedotteen mukaan vaikuta läheskään niin voimakkaasti kuin kirjepostiin.

Seuraamme tilannetta ja päivitämme tänne tietoa miten paketit tavoittavat meidän asiakkaamme. Tällä hetkellä tilanne näyttäisi paljon paremmalta mitä media on antanut ymmärtää.

Päivitys 13.11

Eilen tiistaina lähetetyistä paketeista valtaosa on jo tänään noudettavissa, eli normaalisti kulkee pakettiliikenne lakosta huolimatta. Seuraamme tilannetta ja päivitämme tiedotetta jälleen huomenna.

Päivitys 14.11

Eilen keskiviikkona lähetetyistä pakeketeista näyttäisi melkein kaikki olevan tänään noudettavissa, joten normaalisti kulkee postipaketit edelleen.

Pakettejamme toimittaa nyt myös Matkahuolto!

Nyt voit valita myös Matkahuollon lähellä-paketin toimitusvaihtoehdoksi.

Päivitys 20.11

Postin paketit on kulkenut edelleen lähes normaalisti, vain muutamia lähetyksiä on viivästynyt muutamalla päivällä. Lakon jatkumisesta tai tukilakkojen vaikutuksista ei ole vielä tietoa. Suosittelemme varmuudeksi Matkahuollon Lähellä-pakettia johon AKT tukilakko ei vaikuta.

Päivitys 27.11

Postilakkoon on tänä aamuna vihdoin saatu sopu ja lakko on julistettu päättyneeksi.

Päivitys 29.11

Postipaketit kulkevat jälleen normaalisti joten emme tarjoa enää Matkahuollon Lähellä-pakettia.