Paul Mitchell Super Skinny Serum kiiltoseerumi LQ

Silottava, kiiltoa antava seerumi

  • Koko: 150 ml

Varastossa: 9 kpl

Hinta: 29,90

(199,33 € / l)

Määrä: kpl

Silottava ja hoitava kevytrakenteinen hoitava seerumi, joka tekee hiuksista uskomattoman sileät, pehmeät ja kiiltävät hiukset.

Super Skinny Seerumin hoitava raaka-aine tunkeutuu suoraan hiuksen rakenteeseen, jossa se syrjäyttää veden pehmentäen ja tihentäen hiuksen rakennetta.

  • Nopeuttaa hiusten kuivumista. 
  • Sisältää Super Skinny -yhdisteen, jossa yhdistyvät laadukkaimmat ja parhaat raaka-aineet uskomattoman tehokkaaseen lämpösuojaan.

Käyttö: Levitä muutama painallus tuotetta pyyhekuiviin hiuksiin. Aloita latvoista. Kampaa hiukset läpi ja muotoile kuten haluat.

Ammattilaisvinkki: Antaa karheimmallekin hiukselle silkin pehmeyttä ja käsiteltävyyttä. Saat kuivasta kiillottomasta vaikeasti käsiteltävästä hiuksesta silkin pehmeät ja kiiltävät. Hius jää ilmavaksi ja helposti muokattavaksi. Annostelemalla oikein voit käyttää hennoillekin hiuksille. Mieletön tuote myös pidennyshiuksille!

Aineosaluettelo:

Cyclotetrasiloxane, Cyclopentasiloxane, Cyclotrisiloxane, Isopropylparaben, Butyparaben, Isobutylparaben, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Limonene, Geraniol, Amyl Cinnamal, Citronellol.

Paul Mitchell
  • Koko: 150 ml

Toimituskulut alkaen 5,60 € (Postipaketti / Smartpost 1-2pv)

Toimitusaika 1-2 päivää

Maksuton palautusoikeus 14 vuorokautta.

Kirjoita arvostelu & voita etuja

06.03.2020 - Minna

12.01.2014 - kisskiss

Onko tuotteessa paljon silikooni tuotteita? Haitallisia sellaisia?

Villikiharan vastaus: Ei sisällä haitallista silikonia.

30.03.2013 -