Paras hoito hiustenlähtöön

"Paras hoito hiustenlähtöön" -kysymykseen on allekirjoittaneen helppo vastata, niin selvä kokemus on itselläni, tai pikemminkin vierestä seuranneena kuinka pitkään jatkunut hiustenlähtö loppui ja on pysynyt poissa.

"Mulla ei oo kohta enää hiuksia ollenkaan" oli lähes joka kerta vaimon lause kun haroi märkiä hiuksiaan sormien välistä ja kyllä niitä oli suihkun jälkeen aina kasa viemärin ympärilläkin. No kun kerran kampaamotuotteita myydään niin kysyinpä eräältä maahantuojan edustajalta että olisiko hiustenlähtöön mitään apua saatavilla ja niinpä pian postista tulikin 3 Lanzan tuotetta testattavaksi.

Ei mennyt montaa viikkoa kun Lanza Healing Nourish shampoota, hoitoa ja hoitoseerumia oli käytetty ahkerasti ja saunan lauteilla tuo niin monta kertaa kuultu lause vaihtuikin iloiseen kommenttiin "ei oo enää lähtenyt" ja hiuksiahan sitten harittiin oikein näytöstyyliin, "katto nyt" kuului monta kertaa, ja ei niitä kyllä enää lähtenyt. Itse en kovin helpolla ihmeisiin usko kun tuntui ettei mikään aikaisemmin kokeiltu vaikuttanut millään lailla, mutta ensimmäisen kerran tuotteista oli oikeasti apua.

Lanza ei ole ollut aikaisemmin meidän valikoimissa mutta pakkohan niitä oli myyntiin ottaa, niin hieno kokemus niistä on saatu ihan lähipiiristä. En tiedä mikä oli hiustenlähdön syynä, mutta sillä ei ole enää väliä kun apu on saatu.

Lue lisää tuotteista, L'ANZA Healing Nourish