ALE 20 %
  • Nioxin System Kit 6
  • Nioxin valintataulukko

Nioxin System Kit 6

Kemiallisesti käsitellyt hiukset, selvästi ohentuneet

  • Koko: 2 x 150 + 40 ml

Varastossa: 3 kpl

Hinta: 22,80 28,50 € Voimassa: Toistaiseksi

(67,06 € / l)

Määrä: kpl

Voimakkaasti kosteuttava Kit 6 pakkaus hiustenlähtöön kemiallisesti käsitellyille (vaalennettu/permanentattu) ja selvästi ohentuneille hiuksille.

Pakkaus sisältää:

  • Cleanser 6 shampoo 150 ml
  • Scalp Revitaliser 6 hoitoaine 150 ml
  • Scalp & Hair Treatment 6 tuuheuttava hiuksiin jätettävä hoitoaine 40 ml

Cleanser 6

Kosteuttava hoitoaine auttaa poistamaan karvatuppia tukkivaa talia, rasvahappoja ja ympäristön saasteita hiuspohjasta ja hiuksista. Puhdistaa hiukset ja saa ne näyttämään entistä tuuheammilta.

Käyttö: Levitä märkiin hiuksiin ja hiero hellävaraisesti hiuspohjaan ja hiuksiin. Vaahdota minuutin ajan. Huuhtele huolellisesti. Käytä päivittäin.

Scalp Revitaliser 6

Silottava hoitoaine antaa hiuksille kimmoisuutta ja säätelee kosteustasapainoa. Sopii selvästi ohentuneilta näyttäville hiuksille.

Käyttö: Levitä pesun jälkeen hiuspohjaan ja kaikkialle hiuksiin. Anna vaikuttaa 1 - 3 minuuttia. Huuhtele huolellisesti.

Scalp & Hair Treatment 6

Kosteuttava hiuksiin jätettävä hoitoaine sisältää antioksidantteja ja kasviuutteita, jotka tekevät hiuspohjasta raikkaan. Tuote sisältää aurinkosuojakertoimen 15, joka suojaa hiuspohjaa ja selvästi ohenevia hiuksia. Uusi koostumus on suunniteltu tekemään hiuksista entistä paksummat ja 2 x tuuheammat*.

* vs. hiuksiin joihin on kertynyt tavanomainen 24h määrä talia.

Käyttö: Levitä suoraan koko hiuspohjaan. Hiero hellävaraisesti hiuspohjaan. Älä huuhtele. Voi aiheuttaa hiuspohjan ihon hetkellistä punoitusta levityksen jälkeen.

Aineosaluettelo:

Nioxin Kit 6 (ladattava pdf-tiedosto).

Nioxin
  • Koko: 2 x 150 + 40 ml

Toimituskulut alkaen 5,60 € (Postipaketti / Smartpost 1-2pv)

Toimitusaika 1-2 päivää

Maksuton palautusoikeus 14 vuorokautta.