Hiusvitamiinit veloituksetta! Edun arvo 19,90 € Katso kampanjan tuotteet tästä...

Nioxin

Nioxin

OHENEVAT HIUKSET OVAT YLEINEN ONGELMA, JOSTA KÄRSIVÄT 50% KAMPAAMON NAIS- JA MIESASIAKKAISTA.

Tiesitkö, että oheneviin hiuksiin on nyt ratkaisu, jonka ansiosta voit nauttia paksumman ja tuuheamman näköisistä hiuksista. Monet markkinoiden tuotteista ovat joko lääkepohjaisia tai ongelmia peittäviä. Nioxin lähestyy ohenevien hiusten ongelmaa kokonaisvaltaisesti eikä yritä kasvattaa hiuksia uudelleen tai peittää ongelmaa.

Nioxinin innovatiivinen ihonhoitoon perustuva teknologia saa aikaan paksumman ja tuuheamman näköiset hiukset ilman sivuvaikutuksia.

3 OHENEVIEN HIUSTEN MERKKIÄ Hiusten luonnollinen kasvusykli voi häiriintyä monista eri syistä. Hiusten ohentumisen syyt:

  1. Hiussäikeiden väheneminen.
  2. Entistä ohuemmat hiussäikeet.
  3. Hiuspohjan terveysongelmat hiustenkasvun esteenä.

Olipa hiusten ohentumisen syy mikä tahansa, Nioxinilta löytyy ammattitaito, jolla ongelmaa voidaan hoitaa räätälöidyllä hoidolla. NIOXININ IHONHOIDOLLINEN LÄHESTYMISTAPA HIUKSIIN Nioxin on hakenut inspiraatiota ihonhoidosta kehittyneeseen ohenevien hiusten hoitoon. Kasvojen ihon jatkeena oleva hiuspohja vaatii samaa huolenpitoa ja hoitoa kuin kasvojen iho. Tuotevalikoimamme on kehitetty vahvistamaan, ravitsemaan ja korjaamaan hiuksia perin juurin. Koska hiuspohjan hoito edistää myös hiusten terveyttä, tästä on seurauksena paksumman ja tuuheamman näköiset hiukset. 75% amerikkalaisista kampaajista arvioi Nioxinin tehokkaimmaksi oheneviin hiuksiin erikoistuneista brändeistä. 3-osaiset järjestelmät auttavat puhdistamaan, tasapainottamaan ja hoitamaan hiuksia ja hiuspohjaa.

Järjestys: