L´anza Healing Nourish

Ohenevat hiukset eivät ole ainoastaan miesten ongelma. 40% naisista ja 65% miehistä kärsivät hiustenlähdöstä. Hiustenlähtö liitetään usein geeneihin, mutta nyt meillä on teknologia, joka voi auttaa monia asiakkaita ravitsemalla hiuksia ja hiuspohjaa, luoden ihanteellisen ympäristön ylläpitämään hiusten kasvuvaihetta pidempään. L'ANZA Healing Nourish sisältää ainutlaatuisen Anagen 7 System -yhdisteen, joka pidentää hiusten anageenista (kasvu) vaihetta vaikuttamalla seitsemällä tavalla terveiden hiusten kasvuun.

1. Ehkäisee DHT:a

DHT (dihydrotestosteroni) on kehon hormooni, joka syntyy lisämunuaisissa ja, joka voi estää ravinteiden imeytymistä ja aiheuttaa näin hiustenlähtöä.

2. Aktivoi kasvutekijöitä

DHT:n vähentäminen edistää tärkeiden ravinteiden imeytymistä ja stimuloi hiusten kasvua. Japaninmispelin lehtiuute (Loquat Leaf Extract), Fo-Ti-uute ja lakritsin juuriuute (Licorice Root Extract) toimivat yhdessä estäen DHT:n tuotantoa sekä tarjoaa hiusten kasvulle tärkeitä ravinteita.

3. Tehostaa verenkiertoa

Heikko verenkierto ehkäisee ravinteiden imeytymisen papillaa, hiusnystyyn, jolloin se voi kutistua ja aiheuttaa näin hiustenlähtöä.

4. Stimuloi hiusnystyjä

Verenkiertoa parantamalla voidaan stimuloida hiusnystyä sekä ylläpitää sen optimaalista ravinteiden saantia. Ainesosat, jotka auttavat parantamaan verenkiertoa, ovat: biotiini, eukalyptuksen lehtiuute (Eucalyptus Leaf Oil), piparmintun lehtiuute (Peppermint Leaf Extract) ja niasiini (Niacin).

5. Aktivoi hiuspohjaa

Debris (kuolleiden ihosolujen) kerrostumat hiuspohjassa voivat tukkia hiusten kasvua. Poistamalla kerrostuma, kuten liiallinen tali tai kuolleet ihosolut, edistää hiuspohjan tervettä ihosolujen uusiutumista. Ainesosat, jotka auttavat kuorimaan kuolleita ihosoluja ja talia, ovat: Japaninmispelin lehtiuute (Loquat Leaf Extract), lakritsin juuriuute (Licorice Root Extract), orapihlajauute (Hawthorne Fruit Extract) ja fytiinihappo (Phytic Acid).

6. Ehkäisee ärsytystä ja tulehduksia

Ärsytys ja tulehdus estävät hiuspohjan terveyttä. Kärsämöuute (Yarrow Extract), hevoskastanjauute (Horse Chestnut Seed Extract) ja aloe vera tunnetaan niiden tulehduksia ehkäisevistä ja ärsytystä lievittävistä ominaisuuksistaan.

7. Säätelee mikro-organismeja

Bakteerit ja muut mikro-organismit voivat olla yksi unohdetuista hiustenlähdön aiheuttajista. Talin tuotantoa säätelemällä ja verenkiertoa edistämällä voimme ehkäisyä bakteerien kasvua. Ainesosat, jotka auttavat kontrolloimaan mikro-organismeja ja säilyttämään ihanteellisen pHtason, ovat: antioksidanttinen C-vitamiini (Vitamin C) sekä fytiinihappo (Phytic Acid).

Järjestys: