ALE 30 %
 • KC Professional Color Mask sävyttävä hoito

Color Mask sävyttävä hoito

KC Professional

 • Koko: 200 ml

Varastossa: 11 kpl

Hinta: 9,55 13,60 € Voimassa: Toistaiseksi

(47,75 € / l)

Määrä: kpl

Color Mask -tehohoidon sisältämät B5 -provitamiini ja keratiinijohdannaiset rakennepaikkaavat hiuksia tehokkaasti. Color Mask sävyttää sekä elvyttää auringon, meriveden sekä lämpö- ja värikäsittelyjen vaurioittamia hiuksia. Saat hetkessä takaisin vastavärjättyjen hiusten hehkun ja kiillon. Color Mask sävyttävä hoito on loistava tuote esipigmentointiin tai jälkipigmentointiin sekä kotikäytössä säilyttämään upean värin hiuksissa. Tehohoito ylläpitää ja syventää olemassa olevaa hiusväriä, mutta halutessasi voit myös sävyttää värjättyjen hiusten vivahdetta. Lisäksi sekoittamalla Color Mask -sävyjä keskenään saat yksilöllisiä, juuri sinun hiuksillesi sopivia vivahteita, jotka istuvat täydellisesti hiusväriisi.

Color Maskia voidaan käyttää hiuspidennyksiin. Turvallinen valinta myös lapsille jos he haluavat hiukan sävyä hiuksiin ilman "oikeaa" värjäystä. Color Mask -sävyjä on 17, joita kaikkia voi sekoittaa keskenään.

Osa sävyistä ei ole enää saatavilla, katso korvaava uutuus Four Reasons Color Mask Toning Treatment

Black - tummanruskeille ja mustille hiuksille

 • Coffee - tummanruskeille ja mustille hiuksille
 • Chocolate - ruskeille hiuksille
 • Toffee - vaaleanruskeille hiuksille
 • Latte - vaaleille ja vaaleanruskeille hiuksille
 • Caramel - vaaleille ja vaaleanruskeille hiuksille 
 • Copper - kuparin värisille hiuksille 
 • Golden Copper - vaaleille hiuksille, antaa kultakuparisen vivahteen
 • Vanilla - vaaleille hiuksille 
 • Pearl - kuulakkaan vaaleille hiuksille joista halutaan poistaa mattaista vaikutelmaa
 • Honey - vaaleille hiuksille
 • Platinum - vaaleille ja harmaille hiuksille
 • Graphite - viileän ruskeille ja harmaan sävyisille hiuksille
 • Red - punaisille hiuksille
 • Orange - voimakkaan kuparin värisille hiuksille 
 • Plum - violeteille ja viileän sävyisille hiuksille
 • Fuchsia - violetin ja viileän sävyisille punaisille hiuksille

Käyttö: Levitä tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin, kampaa ja anna vaikuttaa 2-10 minuuttia riippuen halutusta voimakkuudesta. Lämpö tehostaa hoidon vaikutusta ja antaa tasaisemman lopputuloksen. Huuhtele huolellisesti.

Käytä Color Maskia hiusvärisi ylläpitoon viikoittain tai useammin, kun haluat syvemmän lopputuloksen. Lopputuloksen intensiivisyyteen vaikuttavat mm. hiusten huokoisuus, vaikutusaika ja tuotteen määrä. Mitä vaaleampaan pohjaan sävyä laitat, sitä voimakkaampi lopputulos on. Vaalennetuissa hiuksissa sävymuutos on selvempi ja myös kestää pidempään. Vaaleilla sävyillä voit tasoittaa vaaleiden hiusten sävyä ja vaikkapa taittaa pois keltaisuutta.

Tummemmilla sävyillä voit tuoda tummaksi värjättyihin hiuksiin uusia vivahteita tai ylläpitää tumman värin syvyyttä ja kiiltoa. Punaisten sävyjen hehkun ylläpitoon värjäyskertojen välillä Color Mask on myös erityisen loistava valinta. Suosittelemme suojahansikkaiden käyttöä etenkin voimakkaita sävyjä levitettäessä.

Aineosaluettelo:

Color Mask sävyttävä hoito (ladattava pdf-tiedosto).

Color Mask
 • Koko: 200 ml

Toimituskulut alkaen 5,60 € (Postipaketti / Smartpost 1-2pv)

Toimitusaika 1-2 päivää

Maksuton palautusoikeus 14 vuorokautta.

Kirjoita arvostelu & voita etuja

22.03.2020 - Sarza

Huippu hyvä tuote, pehmeät, kiiltävät hiukset, olen tykästynyt sävyyn fuchsia!

19.03.2020 - Tiuku

Huippu tuote, josta löytyy monta kivaa sävyä. Hoitaa ja antaa kiiltoa hiuksiin. Olen käyttänyt näitä jo pitkään ja eri sävyjä. Tällä hetkellä kaapissa sävyt Latte, karamelli, hunaja ja rose gold.

05.03.2020 - Laura

Niin helppo, nopea ja hoitava. Ihana väri ja eloisat hiukset.

18.02.2020 - Hellevi

Olen käyttänyt pitkään Color Maskin sävyä graphite, mutta en löytänyt sitä enä tutusta kaupasta. Löysin sen Villikiharasta ja ostin kerralla neljä kappaletta.
Sävy antaa harmaille hiuksilla syvyyttä ja peittää kellertävää sävyä. Ja mikä parasta hiuksista tulee helposti laitettavat!

Villikiharan vastaus: Color Mask on uudistunut ja Graphite löytyy jatkossa Color Mask Toning Treatment -nimellä.

08.02.2020 - Maria

Loistava tuote, hoitaa, antaa kiiltoa ja väriä. ❤

02.02.2020 - Tiina

Tuo kiiltoa ja virkistää väriä! Suosittelen.

26.01.2020 - Heidi

Ihanan neonväriset oranssit hiukset oranssilla colormaskilla. Tosin kestävyys voisi olla pidempi, mutta koska kyse on vain maskista, eikä permanenttiväristä, lyhyt kestävyys on ymmärrettävää.

24.01.2020 - Heidi

Virkistää hiusväriä ja antaa upeaa kiiltoa. Lisäksi hiukset tuntuvat pehmeiltä. Toffee & chocolate sopivat hyvin lämpimän ruskeille hiuksilleni.

14.01.2020 - Anu

Tämä sävyte Orange on aivan ihana ja täyteläinen, väriä hiuksiin todella tarttuu hyvin, näyttämättä kuitenkaan liian värjätyltä. Tätä ostan lisää.

06.01.2020 - kiti

Yksi parhaimmista tuotteista. Pysyy hiuksissa kauan ja täällä on edulliset hinnat ja nopea toimitus.

26.12.2019 - Siljuska

Color Mask sävy Honey sopii hiuksilleni erinomaisesti.

Toivon että sävy ei lopu, koska Helsingin seudulta sitä ei löydy. Tarjotaan hopea sävyä, en kannata hopeatrendiä kun ikä sitä tarjoaa jo muutenkin.

25.12.2019 - Henna

Ostin Color Maskin Honey sävyn ja olen tykännyt kovasti! Minun normaalisti kuivat hiukset tulevat kiiltäviksi ja tuote tuo sopivasti kosteutta hiuksiini. Sävy tuo hiusten väriin myös lisää eloa ja lämpöä. :)

21.12.2019 - Mari 52

Color maskit on ihan mahtavia, käytän sävyä Honey, se saa hiuksiin ihanaa kultaisuutta ja sävy nuorentaa. Mahtava tuote.

16.12.2019 - mirka

Color maskit itse ihan huippuja. Itse käytän pearlia ja ystäväni ehdoton suosikki fuksia. Toivottais että tuota väriä ei lopetettaisi! Hiusten värjäysväli pitenee ja nää tekee hiuksista niin kiiltävät ja pehmeät.

10.12.2019 - Ida

Tekee vaaleista hiuksista uskomattoman pehmeät ja antaa upean helmiäissävyn. Käytän yhdessä samaa sarjaa olevan shampoon kanssa! Luottotuote! Suosittelen!!!

27.11.2019 - Jossu

Fuchsia ihan luotto ja pysyy pitkään. Löytyykö tätä sävyä vielä varastostanne?

Villikiharan vastaus: Kyllä vielä löytyy muutama tuubi mutta sitähän ei enää valmisteta joten voi loppua milloin vain.

27.11.2019 - Minni

Platinum väri taittaa kivasti keltaisuutta vaaleahkoissa hiuksissa ja antaa extrakiiltoa.

21.11.2019 - Marika

Color mask fuchsia. Mun luottotuote! Kestää todella monta pesua haalistumatta, toivottavasti jää valikoimaan, vaikka tällä hetkellä onkin limited edition-tuote.

Villikiharan vastaus: Valitettavasti ei ole fuchsiaa uudessa Four Reasons Color Mask Toning Treatmentissä mutta sekoittamalla red ja plum sävyjä saa niistä fuchsian.

13.11.2019 - Anna

Oiva tuote hiusvärin ylläpitoon värjäyskertojen välissä! Itselläni käytössä latte ja golden copper, joita sekoitan keskenään sopivan sävyn aikaansaamiseksi. Sekaan loraus color mask paint keltaista suoraväriä ja sävy on omaan makuuni täydellinen.

25.10.2019 - Elli

Pearl on mahtava tuote vaaleille hiuksille. Kirkastaa sävyä, taittaa hyvin keltaisuutta vetämättä hiuksia liiloiksi/sinisiksi. Maski on hoitavaa ja silottavaa, hiuksista tulee kiiltävät ja pehmeät. Paras maski blondeille.

25.10.2019 - Johanna

KC COLOR MASK TOFFEE

Säilyttää punertavan ruskean värin hiuksissa upeasti.

24.08.2019 - Sandra

Fuchsia toimii täydellisesti. Kerran kuussa riittää pitämään värin kuin uutena.

Todella nopea toimitus.

21.08.2019 - Suvi

Omassa käytössä ollut jo neljän vuoden ajan punaisten hiusten kanssa. On rakennepaikannut hentoja ja huokoisia hiuksiani todella hyvin, eikä hiukseni ole kaivannut värjäämistä niin usein maskin ansiosta. Väri säilyy hyvin ja korjaa isommatkin värihaalistumat kun maskin laittaa saunaan mennessä vaikuttamaan. Itsellä siis käytössä punainen ja fuchsia, fuchsialla saa punaisiin hiuksiin mukavan kylmän pinkin vivahteen.

26.05.2019 - Jossu

Paras tuote sävyttämään/korjaamaan vaalennettua hiusta. Caramel sävyllä saa kivan strawberry blonde sävyn 8 tummuiseen värjättyyn hiukseen. Etuna myös hoitavuus, karhea käsitelty hius on taas pari viikkoa sileämpi.

08.04.2019 - Terhi

Värjäsin four reasons värillä ja sävy on mahonginruskea. Mikä color mask sopii siihen väriin?

Villikiharan vaastaus: Chocolate on ilman sekoittamista lähimpänä mutta parempi tulisi kun Chocolateen sekoittaa hiukan Plum -tai Red sävyä, riippuen haluaako taittaa sävyä punaiseen vai violettiin.

03.11.2018 - anni

En ole koskaan värjännyt hiuksiani, ajattelin koittaa kyseistä tuotetta hiuksiini sävyttämään nykyistä väriäni. Lähteekö tämä tuote pesujen yhteydessä vai jääkö väri päähän kiinni ja lähtee vai hiuksen kasvamalla. Jos väri lähtee pesun yhteydessä niin monenko pesun?

Villikiharan vastaus: Color Mask ei varsinaisesti ole väri vaan hiusväriä ylläpitävä ja korostava hoitoaine eikä sillä pysty kunnolla värjätä hiusta. Sillä voi toki korostaa omaa värisävyä mutta ei vaihtaa sitä ja se ei tartu kovin hyvin jos hius on värjäämätön, varsinkaan tyveen. Ei jää pysyvästi kiinni mutta mahdoton sanoa miten monta pesua kestää ja miten hyvin tarttuu, se selviää vain kokeilemalla.

30.03.2018 - Muovipartikkeli

Jos tummanruskeille hiuksille käyttää mustaa maskia, millainen sävystä tulee? Tuleeko enemmän tummanruskea vai musta? Ja miten väri haalistuu? Meneekö harmahtavaksi?

Villikiharan vastaus: Sävy kannattaa valita mahdollisimman lähelle omaa sävyä, näillä ei voi vaihtaa väriä vaan tarkoitus on syventää / kirkastaa haalistunutta väriä tai ylläpitää sävy niin ettei se haalistuisi käyttämällä maskia säännöllisesti. Color Maskin ongelma ei ole haalistuminen vaan enemmän juurikasvu on rajoittava tekijä koska sävy ei tartu kovin hyvin värjäämättömään tyveen.

15.11.2017 - Viivi

Voiko tämän tuotteen eri sävyjä sekoittaa keskenään, esimerkiksi punaista ja chocolate-sävyä vai tuleekohan siitä katastrofi?

Villikiharan vastaus: Kaikkia sävyjä voi sekoittaa keskenään. Chocolate sävyyn lisäämällä Red sävyä saa ruskeaan lämmintä vivahdetta.

25.10.2017 - Emsku

Värjäsin hiukseni kampaajalla. Pohjaväri on tumma ruskea ja vaaleita raitoja seassa. Kampaaja suositteli käyttämään sävyttävää hoitoainetta. Mutta jos sävytän esimerkiksi chocolate-sävyllä, tuleeko koko tukastani vain tumma, raitoineen päivineen? Eli katoavatko raidat näkyvistä?

Villikiharan vastaus: Ei tule tumma mutta kyllä chocolate sävyttää raitojakin tummemmaksi. Raidat näkyy mutta ei niin vaaleina sävytyksen jälkeen.

12.03.2017 - Jojo

Loistava tuote punaisille hiuksille.

11.03.2015 - Emilia

En oo koskaan värjännyt mun hiuksia, tarttuiskohan toi väri silti mun hiuksiin? Tummanruskeat hiukset siis. Ja mikä väri ois paras?

Villikiharan vastaus: Color Mask ei ole väri vaan värjätyn hiuksen sävyä ylläpitävä hoitoaine. Sitä voi laittaa myös värjäämättömiin hiuksiin mutta niihin se tarttuu huonommin (varsinkin tyveen). Tummanruskeille sopii Coffee.

26.02.2015 - ..

Saako millään sävyllä punaisuutta häivytettyä? Hiukseni ovat tummat punaruskeat ja haluaisin punaisuutta pois ja tilalle viileää sävyä.

Villikiharan vastaus: Coffee on viileä ruskea, riippuu miten punaiset hiuksesi ovat että taittaako se punaisen pois. Lähtökohtaisesti Color Maskilla ei vaihdeta väriä vaan korostetaan olemassa olevaa.

26.02.2015 - Marry

Miksi tuote tarttuu vain latvoihin muttei ns päälle? Hiukseni ovat värjätyt.

Villikiharan vastaus: Ilmeisesti hiuksesi ovat tyvestä selvästi paremmassa kunnossa kuin latvoista ja sen takia tarttuu paremmin latvoihin. Kokeile laittaa vain uudelleen, yleensä Color Mask tarttuu toisella kertaa jo paremmin. Lisälämpö auttaa myös (esim. sauna) ja vaikutusajan pidentäminen. Värin tyvikasvua se ei peitä.

25.10.2014 - Tonttu

Ovat kyl aivan loistavia! Aikoinaan käytin honeyta. Aattelin taas ruveta sitä laittaan tukkaan, mut tarviskohan eka tehdä jotain toimenpiteitä? Sillon oli (auringon vuoksi, oli kesä) kohtuu vaaleat hiukset, mutta nyt lyhennyksen jäljiltä harmaanrusehtavat.

Villikiharan vastaus: Honey ei tee hiuksillesi mitään jos ne ovat nyt tummemmat. Color Maskista pitäisi valita hiusten väriä vastaava sävy.

26.09.2014 - tiina

Mahtava hoito ja väri hiuksille.

29.08.2014 - Tuke

Loistava tuote, käyttänyt useita sävyjä ja hoitavat tukkaa hyvin!

Sellainen villi kysymys: ajattelin värjätä tukkani suklaanruskeaksi tänään. Color Maskin Coffee sävyä löytyy omasta takaa hieman mutta myös Silveriä, koska nykyinen tukka on vaalea. Silver ei vaikuttanut vaaleaan tukkaani mitenkään, mutta jos laittaa ruskeaan tukkaan Silver sävyistä Color Maskia, niin miten käy? Muuttuuko väri harmaaksi, viileämmän sävyiseksi vai mitä - entä jos sekoitan Coffeeta ja Silveriä? Kiitos! :)

Villikiharan vastaus: Viisainta on pysyä sävyssä joka vastaa hiusten väriä, silver on tarkoitettu taittamaan keltaisuutta vaaleista hiuksista ja coffee taas sopii tummaan tukkaan. Coffee on jo valmiiksi viileän sävyinen ruskea.

16.07.2014 - Lee

Mikä/mitkä Color Mask sävyt sopisivat parhaiten ylläpitämään 7,35 ja 6,35 värein värjättyä tukkaa. Tarkoituksena olisi säilyttää lämmin ruskean sävy.

Villikiharan vastaus: 7.35 sopii toffee ja 6.35 käy cacao.

14.07.2014 - morié

Hei,

Värjäsin luonnonvaalean tukan 7,43 värillä ja lopputulos on melkoisen punakuparinen. Väri on ihan ok mutta toivoisin sävystä hieman ruskeampaa ja asteen tummempaa, jotta se sopii paremmin pidennyksiini. Haluan kuitenkin, että lämminsävy säilyy ja väri olisi lähinnä toffeen ruskea. Mahtaako cacao tehdä väristä jo liian tumman tai onko hyviä ideoita mitä kannattaisi sekoittaa keskenään? Vanilla sävy minulta löytyy jo entuudestaan ja sitä käytin vaaleaan tukkaan, onkohan siitä mitään hyötyä nyt värin vaihdon jälkeen?

Villikiharan vastaus: Color Maskilla ei pysty vaihtamaan sävyä, sillä vain korostetaan nykyistä väriä tai kirkastetaan haalistunut sävy uudelleen vastavärjätyn näköiseksi. Voit kokeilla taittaa liikaa kuparia Take Away Color sävyllä 7.35.

03.07.2014 - Iina

Hei, olen 13 vuotias ja minulla on tummanruskeat hiukset. Haluaisin saada niihin punaista sävyä joten voiko color maskia käyttää jos ei ole värjätty hiuksia?

Villikiharan vastaus: Voi käyttää värjäämättömiinkin hiuksiin mutta sillä ei pysty vaihtamaan väriä, ainoastaan korostamaan olemassa olevaa sävyä. Tummanruskeasta ei saa punaista Color Maskilla, sinulle kävisi Coffee korostamaan omaa sävyäsi.

27.06.2014 - Luonnollinen

Hiukseni ovat vaaleanruskeat, luonnonharmaat raidat ovat kirkasta, kylmää harmaata. Hiuksissani on runsaasti punaista pigmenttiä, koska useimmat värit tekevät siitä punaisen. Mitä Color Mask -sävyä uskaltaisin kokeilla, kun en halua tukkani punertuvan?

Villikiharan vastaus: Voit laittaa Cacaota mutta sillä voi vain korostaa olemassa olevaa sävyä, harmaata sillä ei pysty muuttamaan.

08.06.2014 - Mella

Hiuksiini tehtiin kaksiväriraidoitus, raidat vaalennusaineella ja tummempia värillä. Nyt raidat näyttää harmailta ja koko pää tumpulta. Oma hiukseni alkanut harmaantua. Mikä sävyte toisi vähän pehmeyttä väriin etenkin raitoihin, en halua olla harmaa?

Villikiharan vastaus: Sinulle voisi sopia Caramel, se ei vaikuta tummiin raitoihin, vain vaalennettuun osaan.

12.05.2014 - E

Saako jollain sävyllä vähennettyä vaaleiden hiusten vihertävyyttä?

Villikiharan vastaus: Vihertävyys johtunee vedestä kertyneistä mineraaleista jotka saa poistettua Sim CX Corrector -sarjan tuotteilla.

06.05.2014 - suskila

Ajattelin värjätä pinkiksi tukkani ja omistan jo ton pepper maskin, voisinko sitä sekoittaa johonkin sävyyn, saadakseni pinkkiä?

Villikiharan vastaus: Ei taida Pepperistä saada pinkkiä millään mutta Sim Sensido Matchissa on pinkki valmiina.

20.04.2014 - Rebe

Olen ottanut raitoja mun hiuksiin, ja olen kerran viime vuonna värjännyt. En enää halua värjätä hiuksia, koska epäilen että olen allerginen värille... Haluaisin silti värjätä, auttavatko sävytteet? Haluan nimittäin uutta väriä hiuksiin..:( olen siis alle 16)

Villikiharan vastaus: Color Mask on sävyttävä hoitoaine, ei sävyte. Sillä voi korostaa jo olemassa olevaa väriä muttei vaihtaa sitä. Color Mask tarttuu parhaiten värjättyyn hiukseen ja raitakohtiin, huonoiten juurikasvuun. Se on erinomainen hoitoaine värjäyskertojen välillä ylläpitämään sävy.

14.04.2014 -

11.04.2014 - bubble

Hiukseni ovat blondit, mutta olen ottanut hieman platinablondeja raitoja. Mikä olisi sopiva korostamaan niitä?

Villikiharan vastaus: Silver korostaa parhaiten raitoja.

25.03.2014 - Nea

Sopiiko tuote henkilölle, joka on allerginen kestovärien kiinniteaineelle?

Villikiharan vastaus: Color Mask ei sisällä vetyperoksidia. Tuotteen aineosaluettelot on esillä valmistajan sivuilla www.miraculos.fi.

05.03.2014 - sussu

Ostin pepper sävyn ja saman merkin shampoon ja hoitsikan. Kuinka usein tulisi maskia käyttää ja laitanko sen jälkeen vielä hoitoaineen?

Villikiharan vastaus: Color Maskia olisi hyvä käyttää kerran viikossa. Sen päälle ei tule muuta hoitoainetta.

19.02.2014 - Dina

Pepper korjaa hyvin punaista väriä.

02.02.2014 - Tinde

Minulla on keskiruskeat hiukset ja haluaisin niiden pysyvän sellaisina, eli ei missään nimessä saisi taittaa väriä punertavaan. Mikä minun kannattaisi ostaa?

Villikiharan vastaus: Coffee on viileän sävyinen ruskea, mutta jos se on liian tumma niin sitä voi vaalentaa Latte:lla.

02.12.2013 -

Hei,

Punaiset värjätyt hiukset (ehkä aavistuksen oranssiin menevät). Onko Color Maskilla tähän joku tuote? Hoitaisi ja syventäisi väriä?

Villikiharan vastaus: Curry - voimakkaan kuparin värisille hiuksille tai Mandarin - kuparin värisille hiuksille, jos hiuksesi ovat enemmän punaiset kuin kuparit niin sitten Pepper.

14.11.2013 - mirva

Voiko tuotetta käyttää jokaisen hiustenpesun yhteydessä?

Villikiharan vastaus: Voi toki käyttää, se ei vahingoita hiusta mutta se ei ole tarpeellista joka kerta koska värjätyssä hiuksessa Color Mask pysyy hyvin.

08.11.2013 - Kylli

Minulle on laitettu hiuksiin noin kuukausi sitten kevytväri. Nyt otin permanentin, voiko Color Maskia käyttää heti permanentin jälkeen. Olen pitänyt tästä tuotteesta, väri pysynyt hyvin.

Villikiharan vastaus: Kyllä voi käyttää.

18.10.2013 - ipene11

Moi. Olen ajatellut sävyttää hiukseni näillä väreillä. Olen 11 enkä ole värjännyt koskaan hiuksiani. Oma värini on coffeen ja cacaon sekoitus ja haluaisin ihan mustat hiukset, että onnistuuko tällainen, vai onko ihan hullun näköinen...

Villikiharan vastaus: Color Mask ei ole väri vaan sävyttävä hoitoaine. Voit niillä ainoastaan syventää/kirkastaa omaa väriäsi, et vaihtaa sitä.

07.10.2013 - juttaannika

Moi! Oon aatellu että tuleeko tästä tuotteesta sävyä hiuksiin jos en oo värjänny hiuksia?

Villikiharan vastaus: Kyllä voi hiukan syventää omaa väriä, mutta Color Maskilla ei voi vaihtaa väriä eikä se tartu kovin hyvin värjäämättömään hiukseen, varsinkaan tyviosaan. Paras lopputulos tulee värjättyyn hiukseen sävyn ylläpitoon.

16.09.2013 - En tykkää porkkanoista

Minulla on värjätyt hiukset, sävy on aika kultainen vaaleanruskea, vähän kuparia siellä on myös. Haluan että se kupari sävy tulee enemmän esiin mutta en halua näyttää porkkanalta. Millainen sävy pitäis ottaa, tai voinko sekoittaa kaks sävyä?

Villikiharan vastaus: Sinulle voisi sopia sävy Mandarin ja siihen sekoitettuna puolet joko Lattea tai Caramelia.

28.08.2013 - ankku

Laitoin hiuksiini, jotka ovat luonnostaan kuparin väriset curry värihoitoa. Minulla on tai oli vaaleita raitoja vähän. Vaaleat raidat helahtivat ihan oranssiksi ja muuten omalle värille ei tapahtunut kovinkaan näkyvää muutosta. Kuinka monta pesua raidat pysyvät oranssina.

Villikiharan vastaus: Color Mask on tarkoitettu ensisijaisesti värjätyille hiuksille eikä se sen takia tarttunut juurikaan värjäämättömään osaan. Raidoitetut kohdat taas on paljon huokoisempaa hiusta, joten luonnollisesti siihen se nappasi turhankin hyvin. Saat raidat kirkastettua pesemällä hiukset pari kertaa syväpuhdistavalla shampoolla, esim. joku näistä: syväpuhdistavat shampoot

10.06.2013 - Sippura

Mun hiukset on Cacaon väriset eikä niitä oo koskaan värjätty tai edes sävytetty. Haluaisin ehkä vähän tummemmat hiukset ja kysymykseni olisi että miten esimerkiksi Coffee color mask toimis kun hiuksia ei oo koskaan värjätty? Pelkään että niistä tulee liian värjätyn näköiset.

Villikiharan vastaus: Ei tule liian värjätyn näköiset, Color Mask vain syventää olemassa olevaa sävyä. Color Mask on tarkoitettu värjättyjen hiusten sävyn ylläpitoon ja lopputulos ei ole ihan tasainen jos on värjäämättömät hiukset, terveeseen tyveen tarttuu huonommin kuin kuluneeseen latvaosaan.

20.04.2013 - Vähän liian blondi

Mitenhän saisin vaaleisiin hiuksiini hieman tummemman vaalean sävyn? En uskalla kuitenkaan värjätä oikealla hiusvärillä, kun viimeksi siitä tuli vihertävä katastrofi.

Villikiharan vastaus: Voit laittaa Lattea tai Caramel.

10.04.2013 - Vilma76

Olen käyttänyt Pepper-väriä ja tykkään siitä kovasti. Haluaisin kuitenkin sävystä vähän vaaleamman/kylmemmän, toiveena olisi anilliininpunainen tai magentan värinen. Saisikohan sen aikaiseksi sekoittamalla pepperin joukkoon hopeaa? Omat hiukset on aika maantienväriset kuparinhäivähdyksellä.

Villikiharan vastaus: Vaikea arvioida miten Pepperistä saa magentan. Mutta suosittelemme Sim Sensido Match värihoitoainetta, siinä on magenta valmiina.

03.04.2013 - Eebee

Onko sävy Pepper saatavilla lainkaan/milloin?

Villikiharan vastaus: Nyt on Pepperiä taas saatavilla.

22.01.2013 - mursu

13.01.2013 - Mette

Hiukseni on vaalean kuparin väriset, värjätyt. Voisiko niihin kokeilla yhdistelmää Curry ja Honey? Oma värini on vaalea ja en halua porkkanaväriä vaan pikemminkin hillityn punasävyn.

Villikiharan vastaus: Voit sekoittaa Currya ja Honeyta niin että Honeyta on selvästi enemmän niin saat hillittyä punasävyä. Curry on aika voimakas sävy, voit aineita sekoittaessa seurata koska hoitoaine on haluamasi väristä.

02.01.2013 -

30.11.2012 - A.

Hyvä sävyte, miellyttävä tuoksu. Ruskeistakin hiuksista saa punaisen ruskeat tekemällä käsittelyn 2 kertaa.

19.11.2012 - Sani

Olen käyttänyt nyt pari kertaa Silver sävyä raidoitettuihin hiuksiini. Punertava sävy on hieman haalistunut ja tilalle tullut kaivattua tuhkan sävyä. Hiukset ovat tosi pehmeän tuntuiset myös. Olen tyytyväinen!

15.11.2012 - kirsikkamehu

Ennen kun nyt laitan tässä jotain kevyt- tai kestoväriä, ajattelin laitella pari viikkoa tota Color Maskia n. 7-asteiseen tyveeni, jos se jonkun verran tummentais. Ajattelin pitää sitä vähän kauemmin ku 10minuuttia ja ehkä saunassa tai hiustenkuivaajalla lämmittää, oisko liian rankkaa? - Ja onko se pestävä pois shampoon kanssa? Mulla on jossain määrin taipumus päänahan kutinaan ja kuiva päänahka.

Villikiharan vastaus: Color Mask on tarkoitettu hiusvärin ylläpitoon ja tarttuu parhaiten värjättyyn hiukseen. Tyvikasvu on niin tervettä hiusta että siihen Color Mask ottaa huonoiten, sillä voidaan ainoastaan korostaa/kirkastaa omaa väriä, ei vaihtaa sitä. Tuote on hoitoaine, eikä vahingoita hiusta tai hiuspohjaa ja lämpö on vain hyväksi. Sitä ei pidä pestä shampoolla pois, silloin menee hoitovaikutus hukkaan.

15.11.2012 - pu

Ovatko nämä saman sävyisiä kuin aikaisemmat, eli vaihtuiko vain purkki vai mömmö sisällä myös? Olen lähinnä kiinnostunut sävystä caramel.

Villikiharan vastaus: Sisältö on samaa kuin aikaisemminkin, vain pakkaus on uudistunut ja uusia sävyjä on tullut lisää.

15.11.2012 - maruu

Todellakin toimii ainakin punaiseen tukkaan! Suosittelen ehdottomasti, halpa hinta ja huipputulos :)

13.11.2012 - PPD

Onko väreissä kuten cacao tätä pahamaineista PPD ainetta tai sen johdannaista, joka ollut kovasti esillä ja aiheuttanut tosi pahoja allergia oireita?

Sopiiko tämä tuote kaikkien valmistajien värjäystuotteiden (kuten WELLA Color Touch) hoitavaksi sävytteeksi?

Villikiharan vastaus: KC Professional Color Mask -tehohoidot eivät sisällä fenyleenidiamiineja eikä mitään sen johdannaisia sillä nämä ovat ns. hapeteväreissä käytettäviä raaka-aineita. Color Mask sopii käytettäväksi kaikkien valmistajien värien kanssa.

13.11.2012 - Tuula

Ei kysyttävää! MUTTA; teksti "purkin" takana saisi olla isommalla; ajatellen ihmisiä jotka ensimmäistä kertaa kokeilevat eivätkä hoksaa kampaajalta kysyä "millaisiin hiuksiin" laitetaan jne.

Villikiharan vastaus: Tuotteen pakkaus on uudistunut joku aika sitten ja nyt on tekstit paljon selvemmin.

13.11.2012 - Annis

Värjääkö tämä siis juurikasvuakin? Edes vähän. Minulla on nopeasti kasvava musta tukka + vaalea juurikasvu, mutta en haluaisi värjätä parin viikon välein. Jos käyttäisi ruskeaa ja se tummentaisi juurikasvua edes hieman, niin helpottaisi värjäysrumbaa. Vai onko jossain tuotesarjassa mustille tarkoitettuja?

Villikiharan vastaus: Eipä taida vaaleata juurikasvua värjätä tummaksi. Color Mask tarttuu juuri siihen värjättyyn alueeseen eikä niinkään värjäämättömään tyvikasvuun. Värjäämättömäänkin hiukseen sillä saadaan kirkastettua omaa sävyä muttei värjättyä eri väriseksi. Color Maskissa on myös musta sävy.

12.11.2012 - Tiuku

Olen käyttänyt tuotetta kuusi kuukautta säännöllisesti vähintään kerran viikossa punaisiin hiuksiin ja värjäysväli on pidentynyt, joka on tietysti hyvä asia. Mutta sisältääkö Color Mask sellaisia ainesosia, jotka voivat allergisoida tai pahentaa alkanutta hiusväriallergiaa ajan kanssa?

Villikiharan vastaus: Emme ole ainakaan kuulleet että niin olisi jollekin käynyt vaikka se on ollut meidän myydyimpiä tuotteita jo monta vuotta. Color Maskista on tullut ainoastaan positiivista palautetta.

12.11.2012 - Punapää

Miten usein tätä tuotetta uskaltaa turvallisesti käyttää? Jättää hiukset tosi pehmeiksi ja sävy tosiaan tehoaa hyvin.

Villikiharan vastaus: Voit huoletta käyttää niin usein kuin on tarpeellista, esim. kerran viikossa niin sävy pysyy kirkkaana huomattavasti kauemmin.

12.11.2012 - Jennuska

Suosittelen tämän tuotteen käyttöä. Parantaa hiusten väriä ja hiukset tuntuvat pehmeiltä käytön jälkeen.