Hair Camouflage Mini Crimper minikreppirauta

Volyymirauta

Hinta: 22,90
Määrä: kpl

Mini Crimper minirauta soveltuu hyvin tyvi- ja kreppiraudaksi. Sillä voi tehdä koristeosioita, kohottaa tyveä tai krepata koko hiukset. Maksimi lämpötila 200°C.

Hair Camouflage minikreppirauta luo kestävän tiheän krepin hiusten tyveen, jonka ansiosta hiukset tuntuvat ja näyttävät runsaammilta.

  • Matkakokoinen keraamisesti pinnoitettu tyvikohotusrauta.
  • Automaattinen lämpöalue 180 - 200°C.
  • Pieni koko mahdollistaa tarkan työkentelyn ja yksityiskohtien muotoilun.
  • Rungon pituus 18 cm.
  • 2 m pitkä pöyrivä virtajohto.

Käyttöohje:
Laite on helppo käyttää, virta vain päälle ja rauta on hetkessä käyttövalmis.

Tyvikohotus:

  1. Ota hiuksista n. 1 cm paksu ja raudan levyinen suortuva kerrallaan "kohotuskäsittelyyn" aloittaen alhaalta ylöspäin. Yläpuolella olevat hiukset voi kiinnittää klipsillä pois tieltä.
  2. Suihkuta lämpösuoja-ainetta hiukan tyveen ja paina kreppaus 1-3 kertaa tyvestä alkaen niin hiukset kohoavat ja näyttävät tuuheilta. Krepit sekoittuu mukavasti toisiinsa kun ovat vähän pidemmällä matkalla, tulee enemmän kohotusta eikä ne erotu hiusten seasta. Ota siihen päälle taas uusi osio jonka käsittelet samalla tavalla.
  3. Etene osio kerrallaan, mutta jätä päällimmäiset hiukset käsittelemättä ettei kreppaus tule näkyviin, myöskään aivan alimpia hiuksia ei tarvitse käsitellä.

Kun haluat erityisen kestävän tyvinoston, tee ensin kevyt tupeeraus pohjalle ja aukiharjaus lämpökäsittelyn jälkeen. 

Raudalla voi tehdä paljon muutakin, esim. krepata yksittäisiä suortuvia koristeeksi hiuksiin tai krepata koko hiukset.

Hair Camouflage
  • Takuu: 12 kk

Toimituskulut alkaen 5,50 € (Postipaketti / Smartpost 1-2pv)

Toimitusaika 1-2 päivää
Varastossa: 27 kpl

Maksuton palautusoikeus 14 vuorokautta.

Kirjoita arvostelu & voita etuja

08.07.2019 - Ei jatkoon

Tällä oli todella vaikea saada osioita krepattua, rautaa piti pitää todella kauan paikallaan että hiukseen edes jää krepattua jälkeä näkyviin ja tuuheutta ei tullut nimeksikään. Jos hakee kunnollista ja näkyvää kreppiä niin en suosittele ostamaan tätä.

Villikiharan vastaus: Mini Crimper tekee aika pientä kreppiä mutta tyvikohotusta sillä saa kun ei yritä liian paksua suortuvaa kerralla, noin sentin osio on sopiva. Raudan pitää myöskin antaa kunnolla lämmetä ennen käyttöä.