Goldwell Evolution permanenttiaine 2 + kiinnitysaine

  • Koko: 80 + 100ml

Varastossa: 8 kpl

Hinta: 19,00

(105,56 € / l)

Määrä: kpl

2 = Huokoisille tai hapetevärjätyille hiuksille tai luonnonhiuksille, joissa on raitoja 30-60%. Evolution permanenttipakkaus on hellävarainen rakennekäsittely, joka sopii erityisesti värikäsitellyille hiuksille: todellinen neutraalipermanentin evoluutio. Kimmoisat kiharat ja maksimaalinen suoja kaikille hiusrakenteille tehokkaan neutraaliteknologian ansiosta. Hellävarainen hiusrakenteelle ja korkea tulosvarmuus, toimii neutraalilla pH-alueella.

Kaikki tarvittavat, ihanteellisella tavalla yhteen sopivat tuotteet samassa, käytännöllisessä pakkauksessa: Neutral Wave Perm Lotion (neutraalikiharrusneste) yhdistää hoitavuuden kestävään, kimmoisaan kiharatulokseen. Neutralizer-kiinnitys, käyttövalmis hoitava kiinnite optimaaliseen kestoon. Inter Fluid, hiusten turvotusta vähentävä välihoitoaine hoitaa huokoisia hiuksia ja parantaa hiusrakennetta ja elastisuutta. Käytetään vain vahvuuksien 2 kanssa.

Pakkauksessa mukana:
1 permanenttiaine 80 ml
1 kiinnite 100 ml
1 Inter Fluid -välihoito 30 ml
1 pari suojakäsineitä
-käyttöohje

Aineosaluettelo:

Evolution permanenttiaine 2 (ladattava pdf-tiedosto).

Goldwell
  • Koko: 80 + 100ml

Toimituskulut alkaen 5,60 € (Postipaketti / Smartpost 1-2pv)

Toimitusaika 1-2 päivää

Maksuton palautusoikeus 14 vuorokautta.

Kirjoita arvostelu & voita etuja

23.06.2020 - Villit kiharat yes

Hyvä tuote tuli hyvät kiharat käsitellyille ohuille hiuksille, ensi kerralla suurempi rulla niin tulee vielä parempi. Ainoa haitta oli tuoksu, ei voimakas mutta tuoksuyliherkälle aiheutti nenän kutiaimista josta selvittiin parilla huuhtelulla. :)

04.06.2020 - Tante

Aivan mahtava tuote. Tein siskolleni kolmannen kerran jo tällä tuotteella. Siskollani ohuet hiukset ja osittain jo harmaantuneet. Isoilla rullilla hyvä kihara. Siskoni on tosi tyytyväinen:)

05.02.2020 - Minttu

Aivan fantastinen tuote. Laitoin siskolleni toisen kerran jo permanentin näillä tuotteilla. Hyvä ja kestävä kihara ja luonnollinen. Tulen käyttämään jatkossakin:)

16.10.2019 - Ansku

Hyvä tuote hentoihin hiuksiini. Hiukset eivät vaurioituneet ja kiharoista tuli luonnolliset isohkoilla rullilla.

13.11.2013 - sabina

Voiko siis laittaa myös blondattuun tukkaan?

Villikiharan vastaus: Voi jos hiuksen kunto on hyvä mutta jos hiukset ovat jo valmiiksi huonossa kunnossa niin emme suosittele.