Goldwell Evolution permanenttiaine 2 + kiinnitysaine

  • Koko: 80 + 100ml

Varastossa: 11 kpl

Hinta: 19,00

(105,56 € / l)

Määrä: kpl

2 = Huokoisille tai hapetevärjätyille hiuksille tai luonnonhiuksille, joissa on raitoja 30-60%. Evolution permanenttipakkaus on hellävarainen rakennekäsittely, joka sopii erityisesti värikäsitellyille hiuksille: todellinen neutraalipermanentin evoluutio. Kimmoisat kiharat ja maksimaalinen suoja kaikille hiusrakenteille tehokkaan neutraaliteknologian ansiosta. Hellävarainen hiusrakenteelle ja korkea tulosvarmuus, toimii neutraalilla pH-alueella.

Kaikki tarvittavat, ihanteellisella tavalla yhteen sopivat tuotteet samassa, käytännöllisessä pakkauksessa: Neutral Wave Perm Lotion (neutraalikiharrusneste) yhdistää hoitavuuden kestävään, kimmoisaan kiharatulokseen. Neutralizer-kiinnitys, käyttövalmis hoitava kiinnite optimaaliseen kestoon. Inter Fluid, hiusten turvotusta vähentävä välihoitoaine hoitaa huokoisia hiuksia ja parantaa hiusrakennetta ja elastisuutta. Käytetään vain vahvuuksien 2 kanssa.

Pakkauksessa mukana:
1 permanenttiaine 80 ml
1 kiinnite 100 ml
1 Inter Fluid -välihoito 30 ml
1 pari suojakäsineitä
-käyttöohje

Aineosaluettelo:

Evolution permanenttiaine 2 (ladattava pdf-tiedosto).

Goldwell
  • Koko: 80 + 100ml

Toimituskulut alkaen 5,60 € (Postipaketti / Smartpost 1-2pv)

Toimitusaika 1-2 päivää

Maksuton palautusoikeus 14 vuorokautta.

Kirjoita arvostelu & voita etuja

05.02.2020 - Minttu

Aivan fantastinen tuote. Laitoin siskolleni toisen kerran jo permanentin näillä tuotteilla. Hyvä ja kestävä kihara ja luonnollinen. Tulen käyttämään jatkossakin:)

16.10.2019 - Ansku

Hyvä tuote hentoihin hiuksiini. Hiukset eivät vaurioituneet ja kiharoista tuli luonnolliset isohkoilla rullilla.

13.11.2013 - sabina

Voiko siis laittaa myös blondattuun tukkaan?

Villikiharan vastaus: Voi jos hiuksen kunto on hyvä mutta jos hiukset ovat jo valmiiksi huonossa kunnossa niin emme suosittele.