Goldwell Evolution permanenttiaine 1 + kiinnitysaine

  • Koko: 80 + 100ml

Ei varastossa

Hinta: 19,00

(105,56 € / l)

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

1 = Hennoille ja normaaleille luonnonhiuksille. Evolution permanenttipakkaus on hellävarainen rakennekäsittely, joka sopii erityisesti värikäsitellyille hiuksille: todellinen neutraalipermanentin evoluutio. Kimmoisat kiharat ja maksimaalinen suoja kaikille hiusrakenteille tehokkaan neutraaliteknologian ansiosta. Hellävarainen hiusrakenteelle ja korkea tulosvarmuus, toimii neutraalilla pH-alueella.

Kaikki tarvittavat, ihanteellisella tavalla yhteen sopivat tuotteet samassa, käytännöllisessä pakkauksessa: Neutral Wave Perm Lotion (neutraalikiharrusneste) yhdistää hoitavuuden kestävään, kimmoisaan kiharatulokseen. Neutralizer-kiinnitys, käyttövalmis hoitava kiinnite optimaaliseen kestoon.

Pakkauksessa mukana:
1 permanenttiaine 80 ml
1 kiinnite 100 ml
1 pari suojakäsineitä
-käyttöohje

Aineosaluettelo:

Evolution permanenttiaine 1 (ladattava pdf-tiedosto).

Goldwell
  • Koko: 80 + 100ml

Toimituskulut alkaen 5,60 € (Postipaketti / Smartpost 1-2pv)

Maksuton palautusoikeus 14 vuorokautta.

Kirjoita arvostelu & voita etuja

15.09.2020 - Ansku

Minulla on ohuet, suorat ja liukkaat hiukset. Tällä aineella saa niihin volyymiä. Kiharoista tulee mieleiset eivätkä hiukset kärsi. Olen käyttänyt useamman kerran.

03.09.2020 - Sipsu

Tuli ihanat kiharat tytölleni!

28.06.2020 - Erja

Olen jo muutaman kerran käyttänyt tätä permanenttiainetta ja hyvin on toiminut joka kerta! Hellä hiuksille, helppo käyttää ja kiharasta tulee pysyvä, mutta luonnollinen. Käytän noin 4-6 kk välein hiusten kasvunopeudesta riippuen. Suosittelen!

01.09.2019 - Pemu

Yksi paketti riitti hyvin kerrostetuille yli olkapään mittaisille käsittelemättömille hiuksille. Permanenttiaineen tuoksu oli melko voimakas mutta siedettävä, kiinnitysaine tuoksui hyvälle. Molemmat tuotteet oli helppo levittää. Tilaus tuli nopeasti perille ja sain haluamanilaiset kiharat!

30.03.2018 - Muovipartikkeli

Kuinka usein normaalikuntoista hiusta voi permanentata? Ja voiko tehdä permiksen vaan tyvikasvuun?

Villikiharan vastaus: Hiusta voi permanentata tarpeen mukaan mutta turhaa käsittelyä tulisi välttää ettei tulisi päällekkäisiä käsittelyitä. Permiksen voi tehdä mihin kohtaan haluaa mutta jos latvassakin on jo kihara löystynyt niin sitä ei kannata jättää rullaamatta.

29.03.2018 - Muovipartikkeli

Suositellaanko permanentatun hiuksen värjäämistä esim kestosävytteellä? Kuinka kauan permanentin jälkeen kannattaa odottaa ennen kuin värjää?

Villikiharan vastaus: Permanentatut hiukset voi värjätä kestosävytteellä hiusten kunto huomioon ottaen. Jos hiusten kunto sallii niin sävyn voi laittaa heti periksen jälkeenkin mutta parempi on antaa hiuksen ensin "toipua" muutaman päivän permiksestä.

13.03.2018 - Muovipartikkeli

Kuinka kauan tämä paketti säilyy avaamattomana? En löytänyt päiväysmerkintää. Voiko tuotteen avata ja käyttää vain osittain ja säilyttää loput? Kuinka kauan se avaamisen jälkeen säilyy?

Villikiharan vastaus: Pakkauksessa on merkinnät säilyvyydestä, esim. jos on merkintä 12 jossa purkinkuva kansi raollaan niin se tarkoittaa että tuote säilyy avaamisen jälkeen 12 kk. Voi käyttää vain osan kunhan purkin sulkee huolellisesti.