Hiusvitamiinit veloituksetta! Edun arvo 19,90 € Katso kampanjan tuotteet tästä...

Goldwell Evolution permanenttiaine 0 + kiinnitysaine

  • Koko: 80 + 100ml

Varastossa: 11 kpl

Hinta: 19,00

(105,56 € / l)

Määrä: kpl

0 = Vaikeasti kihartuville tai vahvoille luonnonhiuksille. Evolution permanenttipakkaus on hellävarainen rakennekäsittely, joka sopii erityisesti värikäsitellyille hiuksille: todellinen neutraalipermanentin evoluutio. Kimmoisat kiharat ja maksimaalinen suoja kaikille hiusrakenteille tehokkaan neutraaliteknologian ansiosta. Hellävarainen hiusrakenteelle ja korkea tulosvarmuus, toimii neutraalilla pH-alueella.

Kaikki tarvittavat, ihanteellisella tavalla yhteen sopivat tuotteet samassa, käytännöllisessä pakkauksessa: Neutral Wave Perm Lotion (neutraalikiharrusneste) yhdistää hoitavuuden kestävään, kimmoisaan kiharatulokseen. Neutralizer-kiinnitys, käyttövalmis hoitava kiinnite optimaaliseen kestoon.

Pakkauksessa mukana:
1 permanenttiaine 80 ml
1 kiinnite 100 ml
1 pari suojakäsineitä
-käyttöohje

Aineosaluettelo:

Evolution permanenttiaine 0 (ladattava pdf-tiedosto).

Goldwell
  • Koko: 80 + 100ml

Toimituskulut alkaen 4,90 € (Postipaketti / Smartpost 1-2pv)

Toimitusaika 1-2 päivää

Maksuton palautusoikeus 14 vuorokautta.

Kirjoita arvostelu & voita etuja

24.10.2020 - Elme

Toimii eikä vaurioita hiuksia! Pysyvä kihara ja luonnollinen lopputulos. Ainoastaan tuotteen haju hieman epämiellyttävä. En huomaa suurta eroa tämän ja 1-vahvuisen permanenttiaineen kanssa, joten jatkossa pitäytynen 1-vahvuisessa. Olen käyttänyt Goldwellin permanenttiaineita jo useita kertoja ja kihara pysyy niin hyvin, että joudun uusimaan permanentin pelkästään hiusten kasvamisen vuoksi. Olen ollut hyvin tyytyväinen! Kahdella rullapakkauksella (kaksi pientä eri kokoista) olen myös pärjännyt enkä ole tarvinnut sen enempää.

27.09.2020 - ritu

Hyvä tuote.

24.09.2020 - lobbe

Tuote tuli nopeasti ja sisälsi kaikki mitä paketissa sanottiin. Hiuksista tuli kiharat, mutta aine vahingoitti päänahkaa todella paljon :)

Villikiharan vastaus: Voisiko kyse olla allergisesta reaktiosta, jolloin tulisi selvittää mille aineosalle on allerginen jotta osaa jatkossa välttää niiden käyttöä. Jos iho on ollut rikki tai ärtynyt ennen käsittelyä niin silloin melko varmasti ärtyy lisää eikä sitä tulisi käyttää ellei hiuspohja ei ole kunnossa.

23.09.2019 - Ubuntu

Hyvä aine, saan hyvät kiharat, kun itse laitan. Hiukset ovat lasimaiset vaikka ovat ohuet, kampaajalla kukaan ei uskalla käyttää näin voimakasta ainetta, vaikka olen pyytänyt.