Osta Lanza tuote, saat toisen 30-50% -> valitse omasi näistä

Color Mask sävyttävä hoito 40 ml

KC Professional

 • Koko: 40 ml

Varastossa: 12 kpl

Hinta: 6,50

(162,50 € / l)

Määrä: kpl

Color Mask -tehohoidon sisältämät B5 -provitamiini ja keratiinijohdannaiset rakennepaikkaavat hiuksia tehokkaasti. Color Mask sävyttää sekä elvyttää auringon, meriveden sekä lämpö- ja värikäsittelyjen vaurioittamia hiuksia. Saat hetkessä takaisin vastavärjättyjen hiusten hehkun ja kiillon. 40 ml tuubi riittää lyhyissä hiuksissa n. 2-3 kertaa ja pitkissä hiuksissa yhteen kertaan.

Color Mask sävyttävä hoito on loistava tuote esipigmentointiin tai jälkipigmentointiin sekä kotikäytössä säilyttämään upean värin hiuksissa. Tehohoito ylläpitää ja syventää olemassa olevaa hiusväriä, mutta halutessasi voit myös sävyttää värjättyjen hiusten vivahdetta. Lisäksi sekoittamalla Color Mask -sävyjä keskenään saat yksilöllisiä, juuri sinun hiuksillesi sopivia vivahteita, jotka istuvat täydellisesti hiusväriisi.

Color Maskia voidaan käyttää hiuspidennyksiin. Turvallinen valinta myös lapsille jos he haluavat hiukan sävyä hiuksiin ilman "oikeaa" värjäystä. Color Mask -sävyjä on 16, joita kaikkia voi sekoittaa keskenään:

 • Black - tummanruskeille ja mustille hiuksille

 • Coffee - tummanruskeille ja mustille hiuksille

 • Chocolate - ruskeille hiuksille

 • Toffee - vaaleanruskeille hiuksille

 • Latte - vaaleille ja vaaleanruskeille hiuksille

 • Caramel - vaaleille ja vaaleanruskeille hiuksille 

 • Copper - kuparin värisille hiuksille 

 • Golden Copper - vaaleille hiuksille, antaa kultakuparisen vivahteen

 • Vanilla - vaaleille hiuksille 

 • Pearl - kuulakkaan vaaleille hiuksille joista halutaan poistaa mattaista vaikutelmaa

 • Honey - vaaleille hiuksille

 • Platinum - vaaleille ja harmaille hiuksille

 • Graphite - viileän ruskeille ja harmaan sävyisille hiuksille

 • Red - punaisille hiuksille

 • Orange - voimakkaan kuparin värisille hiuksille 

 • Plum - violeteille ja viileän sävyisille hiuksille

Käyttö: Levitä tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin, kampaa ja anna vaikuttaa 2-10 minuuttia riippuen halutusta voimakkuudesta. Lämpö tehostaa hoidon vaikutusta ja antaa tasaisemman lopputuloksen. Huuhtele huolellisesti.

Käytä Color Maskia hiusvärisi ylläpitoon viikoittain tai useammin, kun haluat syvemmän lopputuloksen. Lopputuloksen intensiivisyyteen vaikuttavat mm. hiusten huokoisuus, vaikutusaika ja tuotteen määrä. Mitä vaaleampaan pohjaan sävyä laitat, sitä voimakkaampi lopputulos on. Vaalennetuissa hiuksissa sävymuutos on selvempi ja myös kestää pidempään. Vaaleilla sävyillä voit tasoittaa vaaleiden hiusten sävyä ja vaikkapa taittaa pois keltaisuutta.

Tummemmilla sävyillä voit tuoda tummaksi värjättyihin hiuksiin uusia vivahteita tai ylläpitää tumman värin syvyyttä ja kiiltoa. Punaisten sävyjen hehkun ylläpitoon värjäyskertojen välillä Color Mask on myös erityisen loistava valinta. Suosittelemme suojahansikkaiden käyttöä etenkin voimakkaita sävyjä levitettäessä.

Aineosaluettelo:

Color Mask sävyttävä hoito (ladattava pdf-tiedosto).

Color Mask
 • Koko: 40 ml

Toimituskulut alkaen 5,50 € (Postipaketti / Smartpost 1-2pv)

Toimitusaika 1-2 päivää

Maksuton palautusoikeus 14 vuorokautta.

Kirjoita arvostelu & voita etuja

29.09.2019 - nsl

Hei! Tilasin punaisen color maskin ja se on omaan makuuni hieman liian kirkas. Mikä tummempi sävy mun kannattais tilata kaveriks, että sävystä saisi tummemman punaisen?

Villikiharan vastaus: Mukaan voi sekoittaa esim. hieman Black tai Chocolate sävyä, riippuen millaisen vivanteen haluaa. Black jos haluaa pitää sävyn viileänä ja Chocolatella tulisi hieman lämpimämpi sävy. Myös Plum sopii punaisen kanssa, se taittaa punaista mahongin suuntaan.

11.05.2019 - Mummu

Color Mask hyvin ylläpitää värjätyn hiuksen sävyä. Jatkan käyttöä.

29.03.2018 - Muovipartikkeli

Mihin näin pieni pakkauskoko on tarkoitettu? Onko tarkoitettu lyhythiuksisille vai sekoitettavaksi muuhun hoitoaineeseen?

Villikiharan vastaus: Riittää kyllä pitkiinkin hiuksiin kerta kokeiluun.

11.03.2015 - Emilia

Tarttuuko väri värjäämättömään hiukseen? Tummanruskea väri.

Villikiharan vastaus: Color Mask ei ole väri vaan värjätyn hiuksen sävyä ylläpitävä hoitoaine. Sitä voi laittaa myös värjäämättömiin hiuksiin mutta niihin se tarttuu huonommin (varsinkin tyveen). Tummanruskeille sopii Coffee.

10.02.2015 - Milla

Moi! Milloin Curry tai Mandarin -sävyä on tulossa varastoon (40ml pullossa)?

Villikiharan vastaus: Kampaamon hyllyssä oli muutama jotka nyt tilattavissa. Lisää tulee seuraavaan tilaukseen, menee arviolta 2-3 viikkoa.

26.01.2015 - Innokas

Voiko Color Mask Plumilla tehdä tuhkanruskeisiin hiuksiin lilat latvat ilman vaalennusta, pitääkö latvoja vaalentaa vai ostaa oikea hiusväri?

Villikiharan vastaus: Ei onnistu Color Maskilla noin raju sävyn vaihto. Latvat pitää vaalentaa ja sitten värjätä esim. suoravärillä.