Color Mask Art suoraväri

KC Professional

 • Koko: 120 ml

Varastossa: 92 kpl

Hinta: 12,90

(107,50 € / l)

Määrä: kpl

Tiedostot

Upean kiillon antava suoraväri. 11 jalokivimäistä sävyä ja kristallinkirkkaan laveeraajan kokoelma laadukkaisiin suoravärjäyksiin kampaajille ja kotikäyttöön.

Color Mask Art on geelimäinen, helposti levittyvä suoraväri. Sävyn kesto n. 5-20 pesua, riippuen hiusten kunnosta ja käytetystä sävystä. Kirkkaimman lopputuloksen saa levittämällä suoravärin puhtaan vaaleaksi vaalennettuihin hiuksiin, jolloin sävy myös kestää pidempään. Vaaleimmat sävyt näkyvät vain valkoisiksi vaalennetuissa hiuksissa. Sävyjä voi sekoittaa keskenään luodaksesi yksilöllisen lopputuloksen.

 • Trendikäs sävykokoelma.
 • Geelimäinen koostumus levittyy vaivattomasti.
 • Sävyt haalistuvat kauniisti samassa sävymaailmassa.
 • Glow-in-the dark -neonsävyt hohtavat UV -valossa.
 • Upea kiilto joka kestää pitkään.
 • Poistettavissa vaalentamalla.
 • Vegaaninen.
 • Ammoniakiton ja hajusteeton.
 • 120 ml koko ja riittoisa koostumus.

Käyttö

Pese hiukset shampoolla. Älä käytä hoitoainetta. Huokoisissa ja vaalennetuissa hiuksissa testaa sävyn sopivuus huomaamattomaan paikkaan ennen lopullista käsittelyä. Levitä tasaisesti pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Kampaa hiukset lopuksi harvapiikkisellä kammalla. Vaikutusaika 15-30 min riippuen halutun lopputuloksen intensiivisyydestä ja kestosta. Vaikutusajan päätyttyä huuhtele huolellisesti runsaalla viileällä vedellä. Käytä tarvittaessa hoitoainetta.

Aineosaluettelo:

Color Mask Art (ladattava pdf).

Four Reasons
 • Koko: 120 ml

Toimituskulut alkaen 5,60 € (Postipaketti / Smartpost 1-2pv)

Toimitusaika 1-2 päivää

Maksuton palautusoikeus 14 vuorokautta.

Kirjoita arvostelu & voita etuja

16.04.2020 - Neppis

Riittoisa, hyvin pigmenttinen. Sekoitin color mask keltaisen kanssa että ei tulisi niin kirkuva. Olen tyytyväinen tilaukseeni. Hius vaalennettu mahd. Vaaleaksi ennen keltaisen levittämistä.

24.03.2020 - Stm

Yellow topaz on suomesta yks helpoiten ostettavissa oleva keltainen neon väri jota käytän aina kesäisin. Kesäsin mulla on keltaiset hiukset ja muuten punaiset jollon käyttäisin oranssia.

Nyt kun kyseistä väriä ei saanut mistään muualta kuin villistäkiharasta jouduin sitä tilaamaan kerralla enemmän.

24.01.2020 - Elina

Olen käyttänyt sävyä Neon Pink Ruby nyt vajaan vuoden ajan ylläpito- ja tehostevärinä hoitoaineeseen sekoitettuna hattaranpinkkeihin hiuksiini sekä aivan hentona pastellina tai runsaamman määrän hoitoaineeseen sekoittamalla saanut aikaiseksi ihanan heleän "keskikirkkaan" pinkin. Tarttuu vaalennettuihin hiuksiini hyvin. Jotta juuri tämän sävyn ihanan kylmänpinkki hohde näkyy pastelliksi laimennettuna parhaiten, on hiusten oltava hyvin vaaleat ja ilmeisesti nimenomaan blondatut. Keltaisempaan pohjaan niskahiuksiini syntyy ruuskultainen sävy, joka sekin on mielestäni kaunis. Harmaantuneeseen juurikasvuuni tuote ei valitettavasti tartu, mikä on kampaajani mukaan normaalia. Neon pink ruby antaa hoitoaineen seassa upean kiillon - se saattaa johtua siitä, että sävy on UV-valossa hohtava! Sellaisenaan en (vielä) ole tätä sävyä kokeillut, mutta mieli tekisi. Minulla on täyspitkät HYVIN paksut kihartuvat hiukset, ja yllättävän pieni määrä väriä hoitoaineeseen sekoitettuna riittää freesaamaan värin. Esim 3-4 ruokalusikallista hoitoainetta (huom. hiusmassani tolkuton määrä, eli hoitoainetta tarvitsen paljon) ja tuubista puserrettuna n. 5 cm pötkä eli suunnilleen teelusikallinen riittää pastellin freesaukseen. Kun haluan hieman kirkkaampaa, tuplaan määrän. Tällä tavoin käytettynä väri on hyvin riittoisaa, ja opin sen kampaajani neuvojen ansiosta.

Olen kokeillut samasta Art-sarjasta valmiiksi pastellipinkkiä väriä, jota levitin sellaisenaan kosteisiin hiuksiin. Geeli oli mielestäni hieman vaikeaa levittää sellaisenaan, ja yksi kokonainen tuubi riitti isoon kuontalooni juuri ja juuri. Väri suoraan geelinä ei tarttunut ihan niin hyvin kuin olisin toivonut, vaikka levitys kesti liki tunnin. Mielestäni väri tarttuu hiuksiini paremmin hoitoaineen seassa kuin sellaisenaan! Levitys ainakin on helpompaa. Valmiiksi pastellipinkki art-sävy oli sekin kaunis, mutta Neon pink ruby laimennettuna on niin ihana, että olen jo hamstrannut sitä. (Kokeilin erästä toisen merkkistä pastellipinkkiä ja tulos oli liian porsaanpunainen) Neon pink ruby myös haalistuu kauniisti samassa sävymaailmassa.

Väriä lähtee hellässäkin pesussa sen verran, että yleensä lisään väriä hoitoaineeseen vähintään joka toinen pesukerta. Huom. Hiukseni ovat HYVIN huokoiset blondauksen vuoksi, joten väri tarttuu hyvin, mutta vastaavasti haalistuu myös nopeammin.

Nyt olen hankkinut samasta Art-sarjasta sekä syvän sinivioletin, että Red Ruby:n ja aion kokeilla erilaisia sekoituksia tavoittaakseni hiusteni taka- ja alaosan kirkkaamman keltaisuuden peitoksi syvempiä viininpunaisia sävyjä. Jännittävää!

Villikiharan vastaus: Kiitos erittäin kattavasta arvostelusta!

10.12.2019 - Catz

Todella hyvin tarttuva ja hoitava tuote.
Cgm:n sopiva.

19.06.2019 - Ninski

Kirkas väri joka tarttui hyvin jopa vaalentamattomaan maantienväriseen tukkaan. Levittäessä hyvä suojata hiusraja jollain, tarttuu myös ihoon hyvin ????

Villikiharan vastaus: Levittämällä hiusrajaan ennen värjäystä hoitoainetta, tai jotain paksua voidetta, vaikka huulirasvaa tai kosteusvoidetta, voi estää sen ettei hiusväri pääse tarttumaan iholle.